Polonia - Portugalia. Ponturi pariuri și cote

Se dă start-ul unei noi serii de partide din Liga Națiunilor și iată cum în această seară avem parte de un duel extrem de interesant, poate cel mai vizionat la nivel european. Este vorba de jocul dintre Polonia și Portugalia ce se va disputa începând cu ora 21:45 la Chorzow.
polonia

Polonia a suferit un șoc la campionatul mondial din vara trecută când naționala alb-roșie nu a reușit nici măcar să treacă de grupe, iar visul întregii națiuni s-a risipit în nu mai câteva zile. Liga Națiunilor trebuie să fie o adevărată remontada pentru această națională care își dorește să se califice la CE din 2020 și să spele implicit rușinea din această vară. Fiind deja în League A, pasul s-ar face rapid pentru play-off-ul de calificare, dar are nevoie de un joc din ce în ce mai consistent pentru a realiza acest lucru. Primul duel disputat de către polonezi a fost în Peninsula Italică acolo unde s-a luptat cu Squadra Azzura, reușind să scoată un egal contra italienilor, scor 1-1. Numărul ocaziilor s-au balansat de-o parte și de cealaltă, astfel că rezultatul este incontestabil definitoriu pentru ceea ce s-a jucat. Lewandowski nu traversează o perioadă foarte bună la Bayern Munchen, iar atacul polonezilor va avea de suferit dacă super atacantul alb-roșilor nu va fi la capacitate maximă în această seară.

Polonia echipa probabila: Fabianski; Bereszynski, Glik, Bednarek, Reca; Blaszczykowski, Linetty, Krychowiak, Kurzawa; Zielinski; Lewandowski

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Portugalia se deplasează la Chorzow acolo unde are de gând să obțină toate cele trei puncte care să o mențină pe prima poziție în clasament, și implicit să ia o opțiune serioasă pentru calificarea în play-off. Naționala din Peninsula Iberică își dorește să participe la cea mai frumoasă competiție și anume CE a căruit trofeu îi este și stăpână după super finala din Franța din urmă cu câțiva ani, însă de atunci s-au mai schimbat destul de multe lucruri, implicit și transformarea naționalei după CM din Rusia. Portugalia lui Felipe Santos se bazează pe ceva fotbaliști noi față de selecțiile anilor precedenți și se pare că este de bun augur pentru această națională care a arătat foarte bine cu Italia, câștigând partida cu scorul de 1-0, Adrien Silva fiind autorul golului. Cristiano Ronaldo se află în plin scandal în legătură cu latura sa extra-sportivă și nu a fost chemat la lot pentru aceste meciuri.

Portugalia echipa probabila: Rui Patricio; Cancelo, Pepe, Dias, Rui; Pizzi, Neves, Sanches; Bernardo Silva, Andre Silva, Guedes

Ponturi pariuri și pronostic analizat Polonia – Portugalia

Cotele sunt extrem de echilibrate între cele două naționale care sunt pregătite fiecare în parte să obțină victoria în această seară, însă norocul trebuie să existe în definitiv deoarece judecând după valoare și tactica obișnuită, rezultatul tinde spre egalitate. De aceea, voi miza pe o partidă fără prea multe reușite, iar la final ambele formații să își împartă punctele.