Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Poli Iași vs Oțelul Galați ponturi pariuri și pronosticuri 02.05.2023

Etapa cu numărul 6 din cadrul play-off-ului Ligii a 2-a programează partida dintre Poli Iași și Oțelul Galați, aceasta fiind programată să se joace marți, în data de 2 mai, de la ora 17:30, urmând să se desfășoare pe "Stadionul Emil Alexandrescu".
Poli Iași vs Oțelul Galați
May 02,2023
17:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Poli Iași vs Oțelul Galați

Cu un succes în această confruntare, Poli Iași și-ar asigura într-o proporție foarte mare promovarea directă în primul eșalon. De partea cealaltă, Otelul Galați are nevoie de un rezultat pozitiv pentru a rămâne în cursa pentru primele două locuri. Așadar, ambele formații au nevoie de puncte, de aceea ne așteptăm dea totul pe teren și ne ofere o confruntare pe cinste, de aceea pariem în consecință, într-o cotă de 1.90 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Poli Iași – Oțelul Galați

Peste 28,5 game-uri - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Poli Iași

  • Conform cotelor oferite de casele de pariuri, pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind fără îndoială o echipă mai bună, cel puțin dacă ne raportăm la parcursul din campionat, aceasta beneficiind de asemenea și de avantajul propriului teren.
  • Gazdele acestei partide se găsesc pe primul loc al clasamentului din Liga a 2-a, fiind la un punct de locul secund și la patru de locurile de baraj, astfel au toate motivele spere la promovarea directă, pe care și-o pot asigura într-o mare măsură dacă se impun în acest duel.
  • Poli Iași este neînvinsă în cele cinci etape de play-off, reușind două victorii, cu Oțelul Galați și Dinamo București, remizând de trei ori, cu Gloria Buzău, CSA Steaua București și Unirea Dej. În toate aceste partide a marcat de opt ori, primind cinci goluri.

Oțelul Galați

  • Nu arată deloc rău în această stagiune, ba chiar are un parcurs bun, însă este totuși sub nivelul adversarei sale, astfel nu este de mirare faptul pornește ca outsideră la casele de pariuri, mai ales joacă în deplasare, pe un teren pe care punctele se obțin extrem de greu.
  • În prezent, oaspeții acestei partide ocupă locul al treilea, care duce la baraj, însă au motive spere la accederea directă în primul eșalon, în condițiile în care, în prezent, CSA Steaua nu are drept de promovare.
  • Cele cinci etape de play-off i-au adus trupei lui Dorinel Munteanu nouă puncte, reușind victorii cu CSA Steaua București, Gloria Buzău și Unirea Dej, pierzând duelurile cu Poli Iași și Dinamo București. Pe parcursul acestor partide au punctat de șase ori, primind cu un gol mai mult.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Poli Iași

Pariază pe Cota 1.90 la Betano!

Plasează pariul