Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Partizan vs Slovacko ponturi și pronosticuri 03.11.2022

Joi seara, de la ora 22:00, la Belgrad, Partizan primește vizita celor de la SLovacko, într-un meci din runda cu numărul 6 a Grupei D Europa Conference League.
Partizan vs Slovacko
November 03,2022
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Partizan vs Slovacko

Faptul că joacă pe terenul propriu este un moment important pentru Partizan, dat fiind faptul că victoria o duce 100% în fazele superioare, fără să stea la mâna rezultatelor. Cum pe adversari nu îi mai poate salva nici succesul, vă recomand victorie Partizan, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Partizan – Slovacko

peste 19.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Partizan

  • A reușit ca în cel mai recent duel să joace un fotbal superior lui Radnicki Nis, echipă de care a trecut cu scorul de 4 la 0, însă în campionatul intern.
  • Nu a fost la fel de norocoasă și în runda anterioară din Europa Conference League, competiție unde a suferit un eșec, singurul din ultimele cinci dueluri. A pierdut atunci cu 1-2 în disputa cu OGC Nice.
  • Cu o etapă înainte de finalul grupelor, Partizan Belgrad ocupă locul al doilea în Grupa D, cu 8 puncte și doar rezultatele directe o face să nu fie lider. Are același număr de puncte ca Nice, dar și un punct peste Koln, ceea ce o obligă să nu piardă pentru a merge sigur în fazele superioare.

Slovacko

  • Pe ultimul loc în Grupa D, Slovacko are patru puncte, cu trei mai puține decât FC Koln, ocupanta locului al treilea, ceea ce înseamnă că orice ar face nu mai poate avansa în fazele superioare.
  • Pe de altă parte, nici nu se poate spune că se dă la o parte, pentru că primește bani pentru fiecare succes din faza grupelor, iar pentru Slovacko câteva sute de mii de euro sunt bani importanți.
  • A pierdut cu FC Koln în runda anterioară, acolo unde a fost echipă gazdă, dar nu a reușit să țină pasul cu formația din Bundesliga și a pierdut cu 0-1.

Pariază la Superbet pe meciuri din Europa Conference League!

Plasează pariul