Pariuri speciale - Vlad propune 2 pronosticuri pentru partida de pe Allianz Arena


Sevilla vine la Munchen cu ganduri ofensive

Sursa foto: www.uefa.com

Dupa miracolul de pe Olimpico de seara trecuta, „imposibilul” din lumea fotbalului va suferi o oarecare modificare din punct de vedere al perceptiei. Este evident ca si pentru Sevilla este foarte dificil sa se califice astazi pe Allianz Arena, insa cu tarie de caracter si fara prea multe emotii, pot sa puna mari probleme la poarta celor de la Bayern Munchen.

Imagine similară

  • Surprinzator sau nu, in careul de asi al UEFA Champions League, cel mai probabil, Bayern Munchen si Real Madrid sunt asteptate de AS Roma si FC Liverpool. Cu doua goluri inscrise in deplasarea din Spania, gruparea bavareza detine un avantaj considerabil, insa nu trebuie sub nicio forma sa se culce pe o ureche. Cu Jupp Heynckes la timona, acestia au un record incredibil pe Allianz Arena si consider ca vor reusi sa bifeze o noua victorie si in seara aceasta.
  • Sevilla cu siguranta nu va veni drept victima sigura in Germania, iar acestia prin Sarabia, Ben Yedder si ceilalti jucatori ofensivi vor incerca sa puna probleme si sa faca pressing inca din primul minut al partidei. In partida tur, acestia au realizat 4 suturi cadrate pe spatiul portii (din care 2 au fost trimise de Sarabia) si cum nu vor avea nimic de pierdut in partida ce va incepe astazi la 21:45, ma astept ca poarta lui Ulreich sa fie sub destul de multa presiune.
  • In ceea ce priveste pariul secund, acesta mi se pare unul cu o sansa ridicata de reusita. Lewandowski va domina duelurile aeriene si singura temere ar fi la faulturile in atac (la portar in cazul fazelor fixe). In meciul din Spania, acesta nu a comis niciun fault, la fel precum in partida retur cu Besiktas. Arbitrul din seara aceasta va fi un scotian si ma astept ca acesta sa nu duca fluierul la gura de foarte multe ori pentru faulturi usoare, ci sa lase legea avantajului.

Miza 1: 8.5/10 unitati

Miza 2: 8/10 unitati

Pronostic 1: FC Sevilla over 2.5 suturi pe cadrul portii

Cota 1.65 la Unibet

Pronostic 2: Robert Lewandowski sub 1.5 faulturi comise in meci

Cota 1.75 la Unibet