Pariuri speciale - Vlad are incredere ca Feli va castiga Selectia Nationala Eurovision


Romania isi va desemna reprezentatul pentru Lisabona 

Sursa foto: www.tvr.ro

Dupa ce anul trecut am absentat de la Eurovision, anul acesta dorim sa avem o revenire pe gustul intregii lumi. In finala din seara aceasta ce se va desfasura la Sala Polivalenta din Bucuresti vor participa 15 piese, iar lupta este una destul de intensa. La ora actuala, lupta pare sa se dea intre Feli („Buna de Iubit” – Royalty) si Jukebox feat. Bella Santiago („Auzi cum bate”).

Imagini pentru eurovision romania

  • Pe site-ul nostru deja gasiti aici un articol cu informatii utile referitoare la finala Eurovision din seara aceasta si principalii favoriti. Ieri seara cotele aratau putin altfel, iar echilibrul era unul mult mai mare (vedeti pariul meu, plasat la cota de 2.75 pentru Feli). Astazi se pare ca singuri care o pot detrona pe „regina” Feli (asa cum proclama toate femeile in melodia sa) sunt cei de la Jukebox feat. Bella Santiago.
  • In semifinalele nationale, au contat voturile juratilor, insa astazi singurul factor decisiv in alegerea reprezentatului Romaniei la Eurovision este televotul. Feli va intra in concurs cu numarul #8 (va primi cu siguranta cateva voturi si de la mine 🙂 ), o pozitie considerata excelenta intr-un asemenea concurs. Melodia „Auzi cum bate” a primit 58 de puncte din partea juriului Eurovision, iar Feli doar 43, insa asta nu spune absolut nimic, intrucat s-au calificat melodii in finala care au obtinut 50+ puncte de la jurati si nu au nicio sansa conform cotelor.
  • #Felisabona devine un trend pe retelele de socializare. Strainilor pare sa le placa piesa si mesajul transpus de Felicia Donose si piesa sa. In seara aceasta ea va canta in limba engleza conform spuselor lui Smiley (fostul ei antrenor de la Vocea Romaniei), insa in cazul in care va fi sa mearga la Lisabona, ar putea reveni la formatul in limba romana!

Miza: 9.5/10 unitati

Pronostic: Feli (Royalty) va castiga Finala Nationala 2018 Eurovision

Cota 1.87 la Betano

Feli

Statistica: 26W – 0V – 21L
Profit: +6,065 unitati
Procentaj reusita: 55.3%
Media cotelor castigate: 1.849
Media cotelor pierdute: 1.878