Pariuri speciale - Vedem multe cartonase in partida de la Ovidiu?


Partida de maxim interes disputata la Ovidiu 

Sursa foto: www.gsp.ro

In seara aceasta se disputa ultimul meci al etapei cu numarul 25 din Liga 1 Betano, iar acesta poate fi unul decisiv in calculul calificarii in playoff pentru ambele echipe care participa. Viitorul si FC Botosani erau ambele in primele 6 inainte de pauza competitionala, insa acum echipele din spate se pare ca s-au mobilizat si le-au detronat. Vom vedea multa tensiune in teren astazi?

Imagini pentru fcsb vs cfr cluj

  • Cine s-ar fi gandit ca FC Botosani nu va prinde playoff-ul dupa inceput spectaculos de campionat si parcursul destul de constant? Iata ca ceva s-a intamplat la formatia moldoveana si acestia nu mai pot lega nici macar o victorie (nu au reusit sa castige acasa nici macar impotriva lanternei rosii – Juventus Bucuresti) si au pierdut 4 din ultimele lor 5 partide oficiale. Meciul care i-a demoralizat total pe moldoveni este cel mai recent, infrangerea cu Poli Iasi.
  • Respectivul meci seamana foarte mult cu cel de astazi din punct de vedere al motivatiei si „nevoiei” de victorie pentru ambele echipe. In derby-ul Moldovei, s-au inregistrat nu mai putin de 9 cartonase galbene, iar la centrul acestei partide se va afla Horatiu Fesnic, un arbitru care a aratat 5 cartonase rosii in ultimele 9 sale partide la centru. Nervii echipei ce va fi condusa in aceasta partida se vor revarsa si pe teren si este posibil sa vedem destule sicanari si trageri de timp in repriza secunda.

Pronostic: Over 5.5 cartonase in meci @ 2.02 la Betano 

Miza: 6.5/10 unitati

Statistica: 22W – 0V – 16L
Profit: +17,03 unitati
Procentaj reusita: 57.89%
Media cotelor castigate: 1.849
Media cotelor pierdute: 1.908