Pariuri speciale - Cat de mult va tacticiza Mourinho semifinala cu Tottenham?


Wembley va gazdui o partida de mare intensitate

Sursa foto: www.premierleague.com

Jose Mourinho si Mauricio Pochettino au avut per-total un sezon sub asteparile fanilor, iar FA Cup ramane singurul trofeu pe care acestia il mai pot castiga pentru echipele lor. Cu siguranta vom vedea o partida plina de intriga pe Wembley Stadium (casa din acest sezon a celor de la Tottenham, considerata astazi locatie neutra), insa ma astept ca ambii antrenori sa fie tematori, cel putin in prima repriza.

Imagini pentru manchester united

  • In ceea ce priveste pronosticul „over total suturi pe cadrul portii”, consider ca Jose Mourinho este unul din antrenorii care mi-a distrus cele mai multe pronosticuri de acest gen. Tin minte si acum un United – Arsenal sau un United – Liverpool cu portughezul la carma „Diavolilor Rosii”, in care s-au dat 2, respectiv 3 suturi pe spatiul porti in intreaga partida. In partidele directe din acest sezon cu Tottenham, acestia au inregistrat 7, respectiv 9 suturi pe spatiul portii
  • Chiar daca la declaratia de presa, Mourinho parea bataios si spunea ca vine sa obtina calificarea in finala pe Wembley si sa joace fotbal, cu totii stim ca tactica lui Jose este alta. Va astepta in prima parte a meciului si-si va organiza elevii excelent pe faza pozitionala, iar mai apoi va incerca sa loveasca pe contra-atac. O vad pe Spurs capabila sa cadreze 4-5 suturi in seara aceasta, insa cu foarte mare greutate trecand de apararea aglomerata a celor de la Manchester United. In concluzie, vad un meci cu maxim 3 goluri inscrise, iar calificarea va fi la mare lupta.

Miza: 8/10 unitati

Pronostic: Sub 10.5 suturi pe cadrul portii in meci

Cota 1.65 la Superbet

Statistica: 36W – 0V – 20L
Profit: +62,675 unitati
Procentaj reusita: 64.28%
Media cotelor castigate: 1.817
Media cotelor pierdute: 1.763