Pariuri in NBA - Marco 10.02.2014


Salutari dragi pariori,

La noapte avem programata o runda in NBA cu 6 meciuri iar eu si Curry – responsabilii cu baschetul in echipa Ponturi Bune, am cautat sa gasim optiunile de pariere in aceste meciuri pe care le vedem ca fiind profitabile.

Dupa ce seara trecuta lucrurile au mers foarte bine, reusind sa prindem cote de la 1.90 la 3.20 eu seara asta v-am pregatit o dubla si o oferta speciala de la William Hill:

In primul bilet, o dubla jucata cu 25$ eu merg pe victoria celor de la Raptors in meciul care il disputa acasa impotriva celor de la Pelicans. Una peste alta eu cred ca Raptors sunt ca valoare peste Pelicans, in plus acestia au avut 2 zile libere spre deosebire de Pelicans care au jucat si aseara si cu o seara in urma. Este posibil sa vedem un meci relativ strans pana la pauza, insa clar in a doua jumatate prospetimea celor de la Raptors isi va pune amprenta si se vor desprinde si vor acoperi handicapul de 7 pcte.

In celalat meci merg la optiunea total puncte sub 198.5 Stie toata lumea ca Indiana are cea mai buna aparare din liga, insa se pare ca nu e suficient sa fii cel mai bun in statistica daca nu te concentrezi pe final. Eu cred ca si-au invatat lectia aseara cand surprinzator au cedat in sfertul 4 nu mai putin de 29 de puncte celor de Magic si implicit un meci pe care il controlasera in mare parte.

Ultimul pariu, este unul de tip „oferta speciala” oferit de William Hill exclusiv : Paul George sa marcheze 22+ puncte si Indiana sa castige meciul. Personal cota de 2.20 oferita pe acest pariu o vad ca fiind una extrem de valoroasa, in ideea ca Indiana este mare favorita sa castige meciul – mai ales ca joaca acasa. Cat despre Paul George, un jucator de all star game, nu pot sa spun ca este un jucator complet care are in arsenal toate armele necesare sa isi faca media de aproximativ 22 pcte.

Acestea sunt biletele mele pentru la noapte, daca va plac jucati-le cum doriti, iar daca vreti sa alegeti si alte meciuri, colegul meu Curry a facut analizele rundei AICI