Pariuri in NBA - 05.02.2014


Salutari,

Ieri am preferat sa spun PAS rundei de NBA deoarece erau prea putine meciuri, sper ca voi daca ati jucat ati mers pe mana lui Curry care a avut un procentaj frumos la predictii.

Asta seara avem programata o runda in NBA cu 11 meciuri si avem de unde alege evenimente pe care sa pariem si sa facem si profit.

Inainte sa va arat biletul, as vrea sa va spun ca „m-am” mutat de pe Bet365 – cel putin pentru un timp- pentru ca am gasit in oferta celor de la William Hill oferte mult mai bune si mai diversificate. Voiam de mult sa renunt la Bet365 si sa imi caut o alta agentie online pentru pariat, asa ca voi sta o perioada la William Hill.

Iata biletul:

Dupa cum observati cotele sunt ceva mai mari decat la bet365, in plus variantele de pariere sunt mult mai multe, urmand ca in urmatoarele zile sa facem ceva bilete la intervalul de puncte.

Biletul de mai sus este jucat in sistem Yankee, care presupune 6 duble, 4 triple si 1 acumulator. Voi le jucati cum doriti, daca vreti mai multe informatii despre meciurile de la noapte, colegul meu Curry a pregatit materialele deja pe site AICI.

Ce mi-a placut cel mai tare la William Hill sunt ofertele speciale de pariere, si am hotarat sa joc pe 2 dintre ele:

Pariul nostru se va concentra asupra celor de la Clippers in totalitate. In primul rand avem nevoie de victoria celor de la Clippers si apoi de o evolutie solida a lui Griffin. Griffin are un match-up extrem de usor si cu siguranta va profita de asta. Are medii de 23,3 puncte / partida si in ultima partida contra celor de la Heat a marcat 27 de puncte. De ce nu ar face-o si astazi? Daca Clippers castiga si Griffin isi respecta blazonul, avem parte de o cota excelenta.
–   Pronostic : Griffin marcheaza peste 25 de puncte si Clippers castiga meicul @ 3.50

Al doilea pariu face referire la confruntarea dintre Portland Trail Blazers si Knicks. La fel ca in primul meci, ne vom concentra doar pe o singura echipa : Portland Trail Blazers. 15-9 e recordul celor de la Trail Blazers pe teren strain. Knicks vin dupa 2 infrangeri consecutive, Portland porneste cu prima sansa aici, are lotul mai omogen si mai valoros atat dpdv numeric cat si individual. De aceea, cred ca Portland are prima sansa in aceasta intalnire. Apoi, ne vom concentra asupra lui LaMarcus Aldridge, jucator care are medii de 24,3 puncte / partida. Intr-o zi buna, LaMarcus marcheaza peste 30 de puncte, nu 25 la cat ii este media pentru aceasta partida. Este un jucator perfect de la semi-distanta si daca prinde o zi buna, pariul e ca si castigat.
– Pronostic : LaMarcus Aldridge marcheaza peste 25 de puncte si Portland castiga meciul @ 3.00

Ambele pronosticuri sunt jucate single cu cate 10$ fiecare. Acestea fiind spuse eu va doresc o seara buna si sper sa fie cu noroc si sa facem ceva banuti din aceasta runda de NBA!

Marco

P.S. Cei care joaca pe bet365 pot pune fara nici o problema primul bilet, insa la oferta speciala nu au optiuni. Cei care sunt interesati de William Hill pot sa vada oferta lor pe site AICI!