Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

PAOK vs Beitar Jerusalim ponturi și pronosticuri 27.07.2023

Joi seară, de la ora 20.30, la Salonic, PAOK primește replica israeliților de la Beitar Jerusalim. Duelul face parte din meciul 1 al turului II preliminar din Conference League.
PAOK vs Beitar Jerusalim
July 27,2023
20:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat PAOK vs Beitar Jerusalim

Până la urmă este normal ca PAOK  să plece cu prima șansă la pariuri, iar rezultatele sale de-a lungul timpului confirmă lucrul acesta. Va juca și acasă, ceea ce constituie un avantaj important, iar lucrul acesta mă face să mizez pe mai multe goluri. În plus, Beitar a început deja sezonul și are un meci în picioare în care nu a arătat deloc rău. Drept urmare, peste 2,5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.80 la Superbet.

Ponturi PAOK – Beitar Jerusalim

ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

PAOK

  • Sub comanda din nou a lui Răzvan Lucescu, PAOK Salonic a terminat pe locul 4 în campionatul intern și a fost finalistă a Cupei Greciei.
  • Obișnuită cu calificarea în cupele europene aproape an de an, formația din Salonic va fi una din cele două reprezentante ale Greciei în Europa Conference League.
  • Totodată, meciul de joi va fi și primul oficial pe care vulturii din Salonic îl vor disputa în sezonul 2023-2024. Ultimele sale cinci dueluri au fost partide amicale din care a scos două victorii, o remiză și în alte două rânduri a fost învinsă.

Beitar Jerusalim

  • A intrat deja în febra meciurilor oficiale din sezonul 2023-2024. Beitar Jerusalim a pierdut Super Cupa Israelului în urma meciului de sâmbătă.
  • A fost învinsă cu scorul de 3-1 de campioana Maccabi Haifa și totul după ce a condus cu scorul de 1-0 la pauză. Friday a înscris singurul gol al formației sale.
  • Meciul de joi nu va fi primul pe care îl are în compania lui PAOK. Va fi al treilea duel din istoria lor în cupele europene. Cele două s-au duelat în sezonul 2000-2001 și scorul general a fost 6-1 în favoarea grecilor.

Pariază la Superbet pe meciurile de fotbal din cupele europene!

Plasează pariul