Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Paide vs B36 Torshavn ponturi și pronosticuri 20.07.2023

Joi, ora 18.30, Paide și B36 Torshavn au meci în cadrul manșei secunde din turul I preliminar Europa Conference League. Cele două au remizat în tur, 0-0, ceea ce înseamnă că soarta calificării se decide la Parnu, pe Parnu Rannastaadion.
Paide vs B36 Torshavn
July 20,2023
18:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Paide vs B36 Torshavn

Lipsa ocaziilor clare de poartă din prima manșă indică cât se poate de clar care sunt intențiile celor două formații și de această dată. Cred că la fel vor evolua și la Parnu, iar în condițiile acestea recomandarea mea este sub 2.5 goluri, cotă 1.65 la Superbet.

Ponturi Paide – B36 Torshavn

Sub 2,5 goluri - Cota 2.40⭐
Pariază acum

Paide

  • M-am uitat peste statistici și am ajuns la concluzia că evoluția celor de la Paide a lăsat de dorit și doar o minune a făcut să plece neînvinsă.
  • Practic, s-a lăsat dominată pe aproape tot parcursul meciului, ceea ce indică și cifrele. 38% posesie și doar un șut trimis pe spațiul porții înseamnă prea puțin.
  • Dacă în prima repriză a ajuns la poartă, benzina s-a terminat total după pauză. Atunci a fost serios dominată la toate capitolele, dar a rămas fără gol primit.

B36 Torshavn

  • Curajoasă și motivată de faptul că doar 645 de persoane au venit să o susțină, B36 Torshavn a intrat bine în meci și a avut o ocazie bună n rimele minute.
  • A preferat să aștepte greșeala adversarului și doar uneori a riscat, dar a fost insuficient pentru a câștiga prima manșă.
  • Antrenorul feroezilor a mutat abia în minutul 76 când a făcut primele două schimbări, dar a fost în zadar. 0-0 a fost scorul unui duel în care adversarul s=a apărat preț de 75 de minute.

Pariază pe meciurile din cupele europene! O poți face la Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de pariuri sportive și care oferă un bonus de bun venit de până la 500 lei!

Plasează pariul