Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Oțelul Galați vs Dinamo București ponturi pariuri și pronosticuri 11.05.2023

Joi seara, cu începere la ora 20:30, se va juca partida dintre Oțelul Galați și Dinamo București, aceasta contând pentru etapa cu numărul 8 din cadrul play-off-ului eșalonului secund al fotbalului românesc.
Oțelul Galați vs Dinamo București
May 11,2023
20:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Oțelul Galați vs Dinamo București

Oțelul Galați are toate motivele forțeze victoria, sperând în continuare la promovarea directă, așa ne așteptăm dea totul pe teren. De partea cealaltă, Dinamo București are la rândul său nevoie de un succes pentru a face încă un pas spre barajul de promovare. Așadar, ne așteptăm la un duel pe cinste, în care cele două ne vor oferi goluri la ambele porți, de aceea pariem în consecință, într-o cotă de 1.85 oferită de Betano.

Ponturi Oțelul Galați – Dinamo București

Oaspeții câștigă - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Oțelul Galați

  • Dacă ne raportăm la parcursul din această stagiune, am putea spune este echipa mai bună, așa nu este de mirare faptul pornește ca favorită la casele de pariuri, mai ales beneficiază și de avantajul propriului teren, unde suporterii ar putea juca un rol important.
  • În prezent, gruparea gazdă se situează pe locul al treilea al clasamentului, fiind la doar trei puncte de locul secund, ocupat de CSA Steaua, care are cu un meci în plus. Așadar, are toate motivele spere la promovarea directă în primul eșalon, unde ultima dată a jucat în sezonul 2014/2015.
  • În cele șapte etape de play-off, cei de la Oțelul Galați au reușit trei victorii și o remiză, suferind trei înfrângeri, în toate aceste partide marcând șapte goluri, primind cu trei mai multe. Aceștia vin după două meciuri fără succes, pierzând mai întâi cu 2-0 pe terenul lui Poli Iași, remizând apoi cu Steaua în deplasare.

Dinamo București

  • Vorbim de una dintre cele mai mari echipe din istoria fotbalului românesc, care are în spate un palmares uriaș. După cum știm însă, aceasta a decăzut mult în ultimii ani, ajungând în eșalonul secund din cauza mai multor probleme, în special de ordin financiar.
  • Totuși, „câinii roșiisperă la revenirea în primul eșalon după doar un sezon petrecut în Liga a 2-a. Nu mai au șanse reale la promovarea directă, fiind la nouă puncte de primele două locuri, iar cel mai probabil vor juca la baraj, deși sunt amenințați de Gloria Buzău, care se afla la doar un singur punct în spate.
  • Până acum, în decurs de șapte partide disputate în play-off, Dinamo București a reușit două victorii și trei remize, suferind două înfrângeri, jocuri în care a marcat zece goluri, primind opt. Este fără victorie de patru etape, pierzând mai întâi cu Steaua și Poli Iași, primele două clasate, remizând apoi cu Gloria Buzău și Unirea Dej, ultimele două clasate.

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Oțelul Galați

Pariază pe Cota 1.85 la Betano!

Plasează pariul