Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Oțelul Galați vs CSA Steaua ponturi pariuri și pronosticuri 30.03.2023

Joi, 30 martie, de la ora 20:00 va avea loc meciul Oțelul Galați vs CSA Steaua, contând pentru etapa cu numărul 2 din play-off-ul ligii secunde din România, a cărui analiză și pont îl găsiți pe site-ul Ponturi Bune. Pariem pe goluri!
Oțelul Galați vs CSA Steaua
March 30,2023
20:00

Ponturi Oțelul Galați vs CSA Steaua

GG - cotă 1.75 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Oțelul Galați vs CSA Steaua

Oțelul Galați are mare nevoie de o victorie pentru a rămâne aproape de locurile de promovare, dar și pentru moral. Nu va fi ușor, mai ales că CSA Steaua joacă un fotbal frumos, fiind una dintre cele mai în formă formații din eșalonul secund. Mă aștept la un duel deschis, cu goluri, iar recomandarea mea este pronosticul „ambele echipe marchează”, la o cotă de 1.90 la NetBet.

Oțelul Galați

  • Oțelul Galați este una dintre echipele cu pretenții la promovare. În prezent, moldovenii sunt pe locul 3 în clasament, cu 36 de puncte, fiind la 7 lungimi de un loc de promovare directă în Superliga.
  • Echipa pregătită de Dorinel Munteanu a început cu stângul play-off-ul, cu o înfrângere, 1-2 pe teren propriu cu Poli Iași.
  • Trebuie spus faptul că Oțelul a obținut o singură victorie în cele 4 partide disputate în 2023. Poate câștiga cu CSA Steaua? 2.55 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Dur-Bozoanca – Rus, Sîrghi, Yabre, Panait – Cruceru, Zivulic, Jardan – Mitoi, Fatai, Ursu

CSA Steaua

  • Chiar dacă CSA Steaua nu are drept de promovare, aceștia sunt lideri în clasament, cu 43 de puncte.
  • Formația antrenată de Daniel Oprița a început în forță play-off-ul, cu o victorie clară, 3-0 pe teren propriu cu Unirea Dej.
  • De menționat este faptul că CSA Steaua este neînvinsă în 2023, timp în care a înregistrat 3 victorii și o remiză. De altfel, nu a mai pierdut de la finalul lunii noiembrie.
  • 2.60 este cota pentru o victorie cu Oțelul Galați!

ECHIPA PROBABILĂ: Iancu – Drăghici, Beța, Mihăescu, Ilie – Popa, Bărbulescu, Enceanu, Bodișteanu – Chunchukov, Chipirliu

Pariază pe COTA 1.90 la NetBet!

Plasează pariul