Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Olimpija Ljubljana vs Qarabag ponturi și pronosticuri 24.08.2023

Joi, de la ora 21:00, Olimpija Ljubljana și Qarabag se vor duela în prima manșă din cadrul play-off-ului Europa League. Meciul se joacă pe Stadion Stozice din Ljubljana
Olimpija Ljubljana vs Qarabag
August 24,2023
21:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Olimpija Ljubljana vs Qarabag

Formația oaspete pune mult accentul pe faza defensivă, ceea ce îi convine și trupei din Slovacia care joacă pe terenul propriu și nu își dorește să primească gol. Sub 2,5 goluri este recomandarea mea, cotă 1.85 la Superbet.

Ponturi Olimpija Ljubljana – Qarabag

victorie Wolfsburg - Cota 2,15⭐
Pariază acum

Olimpija Ljubljana

  • Simpla calificare în play-off-ul Europa League este cu adevărat o performanță pentru o formație Olimpija Ljubljana care  a început competiția în Champions League, însă în turul anterioar a fost învinsă cu 4-0 la general (3-0 tur, 1-0 retur) de campioana Turciei, Galatasaray Istanbul.
  • Faptul că joacă pe terenul propriu ar putea fi în avantajul ei pentru că a evolua decent. În cinci asemenea jocuri deja disputate a reușit să câștige în patru rânduri.
  • Cu doar câteva zile în urmă a trecut cu scorul de 5-4 de către formația Aluminj și după trei runde din campionatul intern se află pe locul 3, cu 9 puncte din 12 maxim posibile.

Qarabag

  • Campioana Azerbaidjanului a reușit ca în turul anterior să treacă relativ ușor de HJK Helsinki. Dacă era eliminată din Europa League, atunci Qarabag ar fi înfruntat Farul Constanța în Conference League.
  • 2-1 a fost scorul atât în tur, cât și în retur, iar după pare este scorul pe care l-a tot obținut în ultimele sale dueluri disputate atât în cupele europene, cât și în campionatul intern.
  • A 3-a rundă din campionatul Azerbaidjanului a adus-o față în față cu  Araz pe care a reușit s-o învingă cu scorul de 2-1. Astfel, ajunge la patru victorii consecutive în care a înscris peste 1,5 goluri.

Pariază la Superbet pe meciurile din cupele europene!

Plasează pariul