Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Olanda vs România ponturi și pronosticuri 05.11.2022

Sâmbătă, de la ora 21:30, la Skopje, în Boris Trajkovski Sports Center se va juca meciul dintre Olanda și România, din cadrul etapei 1 a Grupei C de la Campionatul European de handbal feminin. Meciul este televizat de Digi Sport 2 și Prima Sport 2.
Olanda vs România
November 05,2022
21:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Olanda vs România

Din cauza absențelor pe care România le are s-ar putea să asistăm la o diferența de scor sensibilă pentru că Olanda știe cum se pune problema în asemenea jocuri. Recomandarea mea este peste 55.5 goluri, cotă 1.67 la Superbet.

Ponturi Olanda – România

peste 56.5 goluri - Cota 1.67⭐
Pariază acum

Olanda

  • Locul 6 la ediția trecută a Campionatului European, Olanda este acum una dintre favoritele la câștigarea Grupei C de la această ediție.
  • Naționala nordică este într-o formă foarte bună, având în vedere că vine după trei victorii obținute la turneul de pregătire Intersport, acolo unde le-a învins pe Norvegia, Brazilia și Danemarca.
  • Mai mult decât atât, a reușit să se calificare la această ediție a CE după ce a terminat pe prima poziție în Grupa 3 din calificări, unde a luat punctaj maxim după duelurile cu Germania, Grecia și Belarus.

România

  • Plecată la Skopje cu resurse limitate, România are 11 absențe înaintea meciului cu Olanda, iar șansele ei la victorie sunt foarte mici.
  • Reprezentativa României a obținut o medalie de bronz, în 2010, iar aceasta este cea de-a 14-a participare la un Campionat European, iar singura absență de la crearea acestei competiții a fost în 2006.
  • De această dată calificarea a venit după ce s-a clasat pe locul al doilea în Grupa 2 din a doua rundă a calificărilor, acolo unde a strâns 7 puncte, două peste Austria și cinci mai puține decât Danemarca.

Pariază la Superbet pe meciurile din handbal!

Plasează pariul