Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Olanda vs Portugalia ponturi si pronosticuri 13.07.2022

De la ora 22:00, Olanda si Portugalia se intalnesc in cadrul rundei cu numarul 2 de la Campionatul European destinat fotbalului feminin. Echipele se intalnesc la Leigh, pe Leigh Sports Village si meciul face parte din Grupa C.
Olanda vs Portugalia
July 13,2022
22:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Olanda vs Portugalia

Campionatul European a inceput cu rezultate de egalitate cu goluri pentru componentele Grupei , insa acum vorbim despre o diferenta de valoare. Olanda este mai buna pe hartie si astept sa vad asta si la finalul meciului, motiv pentru care recomanda mea este Olanda castiga la handicap (-1.5 goluri), cota 1.85 la Superbet.

Ponturi Olanda – Portugalia

Peste 2.5 goluri - Cota 1.90⭐
Pariază acum

Olanda

  • In primul meci de la Euro 2022, Olanda a pierdut doua puncte in urma duelului cu Suedia, desi a fost nevoita sa revina pe tabela.
  • Jill Roord (Wolfsburg) a reusit sa inscrie unicul gol al olandezelor in meciul cu selectionata nordica. 1-1 a fost scorul final al acelei partide.
  • Drept urmare, dupa primele 90 de minute de la Campionatul European de fotbal feminin din 2022, Olanda ocupa locul 4, ultimul din cadrul Grupei C.

Portugalia

  • Se afla pe primul loc al Grupei C si totul dupa ce Portugalia chiar a reusit sa lase o impresie placuta in runda inaugurala de la Euro.
  • A fost condusa cu 2-0 inca de la pauza meciului de catre Elvetia, a avut puterea necesara sa domine jocul chiar sa fie la un pas de a-l castiga.
  • Diana Gomes (Braga) si Jessica Silva au reusit sa inscrie golurile Portugaliei in remiza cu Elvetia, duel unde 16-7 a fost raportul ocaziilor de gol in favoarea selectionatei lusitane si 6-2 raportul suturilor pe poarta.

Pariaza pe fotbal la Superbet!

Plasează pariul