Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Olanda U21 vs Georgia U21 ponturi pariuri și pronosticuri 27.06.2023

Confruntarea dintre Olanda și Georgia este una programată să se joace marți seara, de la ora 19:00, aceasta contând pentru etapa a treia din grupele Campionatului European Under-21, urmând să se desfășoare pe "Boris Paichadze Dinamo Arena".
Olanda U21 vs Georgia U21
June 27,2023
19:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Olanda U21 vs Georgia U21

Olanda este peste adversara sa, din punct de vedere al valorii, însă nu vom merge pe mâna sa, Georgia făcând minuni la această ediție de Campionat European, suporterii contribuind și ei în mare măsură la rezultatele de până acum. Așadar, ne așteptăm ca georgienii aibă o nouă evoluție admirabilă și pună din nou probleme, de aceea mizăm pe faptul vor marca. Pare însă greu de crezut vor scăpa fără gol primit, olandezii fiind obligați joace la victorie. Recomandăm astfel un pariu pe varianta golurilor, într-o cotă de 1.47 oferită de Betano.

Ponturi Olanda U21 – Georgia U21

Gazdele câștigă - Cota 1.70⭐
Pariază acum

Olanda U21

  • Conform cotelor oferite de agențiile de pariuri, pornește cu prima șansă în această confruntare, ceea ce era de așteptat, fiind ce-i drept o națională mult mai puternică, din punct de vedere al valorii.
  • Olandezii nu impresionează însă la această ediție de Campionat European, având două puncte după primele două jocuri, iar pentru a-și asigura prezența în faza sferturilor de finală, aceștia sunt obligați joace la victorie.
  • Reprezentativa olandeză a dat piept cu Belgia în primul joc, cu care a remizat la scor alb, urmând apoi duelul cu Portugalia, în care a fost condusă din minutul 20, marcând golul egalizator prin Brobbey, jucătorul lui Ajax, în minutul 78.

ECHIPA PROBABILA: Verbruggen; Rensch, Van Hecke, Van de Ven, Hartman; Timber, Gravenberch; Ekkelenkamp, Taylor, Zirkzee; Brobbey

Georgia U21

  • Este fără dubii surpriza acestei ediții de Campionat European, având un parcurs admirabil până acum, în ciuda faptului este cea mai mică națională prezentă la turneu. Bookmakerii o dau ca outsideră, după cum era de așteptat, însă aceasta are toate motivele spere va produce surpriza.
  •  au obținut un succes istoric, impunându-se cu 2-0, grație golurilor marcate de Gagua și Sazonov. A urmat apoi confruntarea cu Belgia, la care s-a înregistrat o asistență record, nu mai puțin de 40 de mii de spectatori fiind prezenți la meci.
  • Georgia s-a văzut condusă cu 2-0, revenind însă spectaculos, obținând o remiză, astfel în acest moment se situează pe primul loc în grupă, fiind aproape de accederea în sferturile de finală ale turneului.

ECHIPA PROBABILA: Mamardashvili; Sazonov, Gelashvili, Kalandadze; Khvadagiani, Mekvabishvili, Gagnidze, Azarov; Davitashvili, Gagua, Tsitaishvili

Pariază pe Cota 1.47 la Betano!

Plasează pariul