Olanda - Germania. Ponturi pariuri si cote

Poate cel mai important duel al acestei seri în Liga Națiunilor este cel dintre Olanda și Germania ce se va disputa începând cu ora 21:45 pe Johan Cruijff Arena. Atât olandezii cât și nemții nu traversează o perioadă foarte bună și tocmai din acest punct de vedere putem asista la o partidă destul de ștearsă.

Olanda lui Koeman a ratat incredibil calificarea la CM din Rusia fiind la egalitate de puncte cu Suedia în campania de calificar, dar pierzând în privința golaverajului lucru ce a căzut extrem de greu pe umerii acestei selecționate, fiind una dintre cele mai neașteptate surprize. De atunci s-a încercat o remodelare a lotului Portocalei Mecanice care încetul cu încetul a luat fotbaliști tineri, dar cu experiență mai mare la nivel de seniori pe care i-au inchegat într-un grup alături de Sneijdeer sau Robben care le pot inspira acestora mult mai multă experiență la nivelul jocului. Șapte amicale au disputat olandezii până la prima partidă din Liga Națiunilor, înregistrând 6 rezultate pozitive și un singur insucces. Debutul în noul format FIFA a debutat slab pentru portocale care au pierdut pe Parc de Princes în fața Franței cu scorul de 1-2, și iată cum nevoia de puncte pentru selecționata lui Koeman este foarte mare fiind nevoită să riște în această seară.

Olanda echipa probabila: Cillessen – de Ligt, Van Dijk (c), Blind – Hateboer, Strootman, F. de Jong, Babel – Promes, Depay, Wijnaldum

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Germania traiește un șoc în ultima vreme, mai exact de la întoarcerea sa de la CM acolo unde a fost poate cea mai mare dezamăgire din toate punctele de vedere, fiind totuși selecționata care era catalogată la acea vreme cea mai îndreptățită pentru a cuceri Cupa Mondială. Naționala lui Joachim Lowe a avut un parcurs dezastruos în grupa de calificare, ne reușind să depășească țări ca Suedia, Coreea de Sud sau Mexic, terminând astfel pe locul 3 în grupă, și ratând chiar ieșirea din primul pas spre a înainta spre tabloul principal. Joachim Lowe a rămas la națională, și este dator față de întreaga națiune pentru a readuce Germania pe locul 1 în lume, iar primul pas este calificarea la CE din 2020 și câștigarea acestuia. Primul duel din Liga Națiunilor s-a încheiat cu un scor alb pe Olympiastadion acolo unde nemții au remizat cu francezii, scor 0-0, păstrând astfel șanse să urce pe primul loc în această seară dacă vor dobândi maximul de puncte.

Germania echipa probabila: Neuer (c) – Ginter, Boateng, Hummels, Hector – Kimmich, Kroos – Müller, Brandt, Draxler – Werner

Ponturi pariuri și pronostic analizat Olanda – Germania

Nemții sunt priviți ca favoriți în această seară, dar acest lucru nu trebuie luat ca atare deoarece dacă analizăm ce joacă această selecționată, șansele acesteia scad totuși destul de mult sau cel puțin nu sunt chiar atât de clare precum se prevede. De aceea, voi miza pe un rezultat în care vom avea goluri de ambele părți, olandezii fiind extrem de bine așezați în ofensivă, și chiar pe un scor de 1-1 la final deoarece nu cred în forța germanilor de a învinge la Amsterdam acolo unde nu au învins niciodată.

Pont Pariuri Norvegia - Bulgaria