OG - EG. Fly si S4 se intalnesc cu fosta echipa

Fanii l-au asteptat, iar joi dimineata il si primesc. De la ora 05:00, avem duelul OG - EG, din upper-bracket-ul The International. Cine va merge mai departe?

OG l-a adus din nou pe Ana in cadrul organizatiei, iar rolurile s-au modificat in echipa. N0tail a revenit pe rolul de suport, iar din acel moment, europenii au jucat mult mai bine. A inceput destul de greu turneul, insa ziua a 3-a, cu 5-1, a fost cea care a facut diferenta. In cele din urma, OG s-a clasat pe locul 4 in grupa A, cu 9-7.

In mod surprinzator, a invins in prima runda din upper-bracket pe VGJ.Storm, 2-0. Profitand si de faptul ca americanii au fost penalizati (fara antrenor si cu timp mai putin la alegerea eroilor), OG a fost nu neaparat echipa mai buna, ci mai concentrata dupa iesirea din faza lane-urilor. Asta pentru ca Storm a fost pe ambele harti mai buna in primele 15-20 de minute.

EG a facut niste miscari importante de roster in urma cu mai putin de 3 luni, in organizatie facandu-si aparitia Fly si S4. In acelasi timp, SumaiL si-a recapatat pozitia de pe care a iesit campion TI cu EG in 2015. Calificarea pentru Vancouver n-a fost usoara, insa chiar inainte de deplasarea spre Canada, EG si-a trecut in palmares un nou trofeu, The Summit 9.

A terminat faza grupelor cu 13-3, cedand o singura serie, cu Liquid. insa „smecheria” este sa nu cedezi prea multe informatii in grupe, mai ales in fata unor posibili rivali. Faptul ca EG se afla pe val s-a vazut clar in prima runda din upper-bracket, 2-0 cu Team Secret. Au fost doua meciuri relativ echilibrate, in care Secret a avut unele momente bune, insa EG n-a parut in nicio clipa ca se afla in pericol sa cedeze vreo harta.

In grupe, EG a invins cu 2-0, in urma a doua harti foarte spectaculoase, insa doar a doua fiind mai echilibrata. Au fost meciuri totusi destul de scurte, 31 si 34 de minute, iar dominatia celor de la EG a fost vizibila. Acum, pe scena, va fi alta atmosfera. Se vor vedea la fata N0tail, Fly si s4. Vor iesi scantei? Probabil, insa doar pe harta de Dota 2. EG pare sa aiba raspuns la aproape orice, cu Fly capitan echipa fiind mult mai coordonata si mai rabdatoare. Pentru ca OG sa ia macar o harta, trebuie sa aiba un mare noroc la draft de vreo greseala din partea celor de la EG.

Pronosticuri De Minaur - Sugita