Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Odense vs CSM Bucuresti ponturi și pronosticuri 09.10.2022

Duminică, de la ora 17:00, în Danemarca, la Odense, echipa locală și CSM București se vor duela în cadrul rundei cu numărul 4 din Liga Campionilor la handbal feminin. Digi Sport 2, Orange Sport și Prima Sport 1 oferă acest meci publicului din România.
Odense vs CSM Bucuresti
October 09,2022
17:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Odense vs CSM Bucuresti

Evoluția CSM-ului trebuie să o pună serios pe gânduri pe Odense, deoarece vicecampioana României a arătat cât este de determinată și acum atacă prima poziție. Aștept ca acțiunile individuale ale ”tigroaicelor” să facă diferența. Vă recomand victorie CSM București, cotă 1.75 la Superbet.

Ponturi Odense – CSM Bucuresti

Victorie Danemarca - Cota 1.47⭐
Pariază acum

Odense

  • Aflată pe locul 4 în Grupa A din Champions League, Odense este o echipă care a acumulat doar două puncte după cele trei dueluri care deja s-au disputat.
  • Formația daneză a fost învinsă cu 34-27 de Kristiansand, în urma duelului din etapa anterioară, atunci când au jucat pe teren străin.
  • Cel mai recent rezultat este succesul cu Silkeborg-Voel: 35-28. Acest meci a contat pentru etapa cu numărul 6 din Danemarca, acolo unde Odense are maximum de puncte și este lider.

CSM Bucuresti

  • Liga Florilor a fost puțin pusă pe pauză preț de două săptămâni, iar CSM urmează ca abia pe 13 noiembrie să mai joace în campionatul intern, la București, cu Craiova.
  • Locul 2 din campionatul României, cu 13 puncte, CSM București a oferit o lecția frumoasă de handbal tuturor celor trei echipe deja întâlnite din acest sezon de Champions League.
  • Face parte din Grupa A, acolo unde este încă neînvinsă. Ocupă locul 3, cu 5 puncte, la egalitate cu Bietigheim și cu un punct mai puțin decât Kristiansand. De altfel, CSM – Bietigheim a avut loc în etapa trecută, în Sala Polivalentă, iar meciul s-a încheiat la egalitate, 28-28.

Pariază la Superbet pe meciurile din Champions League handbal feminin!

Plasează pariul