Odense - Copenhaga. Meci la îndemâna oaspeților.

Runda a 4-a din Danemarca continua și în această duminică cu trei partide ce se anunță extrem de interesante. Una dintre aceste partide este cea dintre Odense și Copenhaga, joc programat de la ora 17:00 pe Ewil Park. Vom avea parte de un meci destul de dezechilibrat dacă privim la forma celor două formații, dar cu toate acestea, spectacolul va fi cu siguranță deoarece atât gazdele cât și oaspeții prefer ofensivă ca armă în privința celor trei puncte.

Odense, gazda acestei partide, pleacă la casele de pariuri cu șansa a doua datorită lotului net inferior celor de la Copenhaga. Deși joacă pe teren propriu, jocul celor de la Odense este cel care contează în definitiv în privința poziției de outsider pe care i-o atribuie casele de pariuri.OB a ratat din păcate șansa de a se lupta în play-off sezonul trecut, ajungând în cea de a doua jumătate a clasamentului și implicit să se zbată să scape de retrogradare. Start-ul de sezon este unul extrem de slab pentru Odense care a pierdut două din cele trei jocuri disputate, împotriva celor de la Randers și Vendsyssel FF, și a remizat pe teren propriu cu Sonderjyske. Jocul prestat a fost destul de modest, încasând nu mai puțin de 6 goluri.

Copenhaga face deplasarea până pe Ewil Park pentru a mai bifa un succes în noul sezon care tocmai a început în Danemarca. Legenda fotbalului danez, campioana en-titre, are de luat o revanșă pentru sezonul trecut complet ratat și promite fanilor un trofeu anul acesta. A debutat neașteptat de slab contra celor de la Horsens, pierzând jocul chiar pe teren propriu. După acest eșec au urmat două jocuri complet diferite, cu un joc extrem de plăcut și de spectaculos, înscriind nu mai puțin de 7 goluri, trei în poarta celor de la Hobro și patru în poarta celor de la Aalborg, iar un lucru pozitiv este faptul că a reușit să iasă din aceste jocuri fără gol primit.

Cu siguranță vom avea parte de un joc la fel de spectaculos, cu cel puțin două reușite din partea celor de la Copenhaga care vor veni cu aceeași atitudine ca în jocurile precedente. Rămâne de văzut dacă apărarea celor de la Odense și-a rezolvat problemele sau a rămas cu aceleași de care oaspeții pot profita în această seară.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa