Obtine cota 10 pentru orice pariu la Manchester United-Chelsea


Dublul mizei inapoi daca pariul e necastigator

Derby-ul etapei cu numarul 28 din Premier League se va disputa intre Manchester United si Chelsea, incepand cu ora 16:05. Speram sa fie un meci spectaculos, desi, sincer, nu ne asteptam la multe reusite, avand in vedere atat intalnirile directe, cat si partidele disputate de cele doua la mijlocul saptamanii in Champions League.

Daca doresti sa plasezi acest pariu sau oricare altul, o poti face la casa online Netbet. Aici orice pariu la Manchester United-Chelsea cu o cota mai mare de 1.2 primeste cota marita 10. Conditia este sa te inregistrezi la Netbet utilizand codul COTA10. Efectueaza apoi un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller, dupa care plaseaza un pariu pre-live si singur pe bilet pe orice pariu doresti la o cota mai mare de 1.2 in partida dintre cele doua formatii de Premier League. Cel mult 50 lei se calculeaza la cota marita.

NetbetOferta destul de bogata

Pariază acum

Daca vei efectua aceste actiuni vei obtine cota 10 pentru orice pariu la Manchester United-Chelsea.

In cazul in care pariul va fi castigator vei obtine cash castigul conform cotei normale, in vreme ce restul, pana la maxim 500 lei, ii vei primi sub forma de bonus in maxim 72 ore de la incheierea partidei. Daca pariul plasat de tine este necastigator ti se va rambursa dublul miizei, pana la 100 lei, tot sub forma de bonus.

Acesta trebuie rulat in cel mult 7 zile de la creditare pe o cota minima de 1.6, in cazul unui bilet multiplu fiecare cota trebuind sa aiba cota minima 1.6. Daca pariul este castigator bonusul trebuie rulat de 4 ori, iar daca este necastigator de 6 ori. Pariurile simple Forecast/Tricast pe cursele de cai si cele de tip Handicap, respectiv Under/Over nu se iau in calcul la rulaj.

Cum particip?

  1. Inregistreaza-te la Netbet folosind codul COTA10
  2. Efectueaza un depozit prin orice metoda, exceptand Skrill si Neteller
  3. Sport
  4. Premier League (Cele mai populare)
  5. Plaseaza un pariu pre-live pe meciul dintre Manchester United si Chelsea la o cotta mai mare de 1.2
  6. Daca pariul este necastigator primesti dublul mizei inapoi, pana la 100 lei

 

Castigi chiar daca pariul nu e %22verde%22