Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Norvegia vs Franța ponturi și pronosticuri 18.11.2022

De la ora 21:30, vineri seara, are loc cea de-a doua semifinală de la Campionatul European de handbal feminin 2022. Partida dintre Franța și Norvegia se joacă la Ljubljana, pe Arena Stozice, iar Digi Sport 1 și Prima Sport transmis acest duel.
Norvegia vs Franța
November 18,2022
21:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Norvegia vs Franța

Neînvinsă de patru ani în fața Franței, Norvegia a clacat atunci când nu se aștepta nimeni și atunci poate oare să fie prima care câștigă în fața rivalei sale la acest turneu? Vreau să cred că nu, convins de jocul prestat de Franța și atunci vă recomand X2, cotă 1.50 la Superbet.

Ponturi Norvegia – Franța

X2 - Cota 1.50⭐
Pariază acum

Norvegia

  • Locul 1 în grupele preliminare, Norvegia a jucat pentru prima poziție în Grupa 1 principală în chiar ultimul duel din această fază și rezultatul a lăsat de dorit.
  • Este deținătoarea trofeului en-titre, dar nu este de mirare, deoarece a reușit să obțină 8 astfel de titluri, ultima oară a reușit să câștige cu victorii pe bandă rulantă.
  • Chiar și așa, favorită la câștigarea titlului, Norvegia a terminat pe locul 2 în Grupa 1 principală, unde a pierdut 29-31 meciul decisiv contra Danemarcei.

Franța

  • Dornică de revanșă după cele întâmplate în ediția anterioară a Campionatului European, Franța vrea să treacă pentru prima oară de Norvegia în ultimii patru ani.
  • Ea nu a pierdut până acum la această ediție, acolo unde a reușit să câștige toate meciurile disputate, ceea ce a făcut și în meciul din urmă cu câteva zile, atunci când a trecut cu 36-23 de Spania.
  • Fără drept de apel și fără milă a învins toate echipele pe care le-a întâlnit în ambele grupe și de cele mai multe ori a făcut-o la diferență de cel puțin două goluri.

Pariază la Superbet pe meciurile din handbal!

Plasează pariul