Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Norvegia vs Cipru ponturi pariuri și pronosticuri 20.06.2023

Marți, 20 iunie, de la ora 21:45 va avea loc meciul Norvegia vs Cipru, contând pentru etapa cu numărul 4 din calificările pentru EURO 2024, a cărui analiză și pont îl gășiți pe site-ul Ponturi Bune. Meci ușor pentru Haaland & Co.?
Norvegia vs Cipru
June 20,2023
21:45

Ponturi Norvegia vs Cipru

ambele marchează - cotă 1.70 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Norvegia vs Cipru

Pentru a mai rămâne în cursa pentru locurile ce duc la turneul final, Norvegia are decât o variantă: victoria! Mă aștept ca Haaland și compania să se impune fără probleme în fața unui adversar aflat într-o formă foarte slabă. Recomandarea mea este pronosticul ”1 pauză/1 final”, la o cotă de 1.50 la NetBet!

Norvegia

  • Norvegia are un start foarte slab de campanie, iar după 3 runde este fără victorie. Nordicii au pierdut cu Spania (3-0) și Scoția (1-2), iar cu Georgia a încheiat la egalitate (1-1).
  • În prezent, Haaland & Co. sunt pe locul 4 în grupă, cu un singur punct, fiind la 3 lungimi de locul secund.
  • Naționala antrenată de Stale Solbakken domină categoric duelurile directe cu Cipru, reușind să câștige toate cele 10 întâlniri. Obține Norvegia un nou succes? 1.14 este cota pentru o victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Nyland – Ryerson, Ostigard, Strandberg, Meling – Odegaard, Berg, Aursnes – Sorloth, Haaland, Elyounoussi

Cipru

  • Cipru este de departe cea mai slabă echipă din grupă. În primele două runde, aceștia au pierdut toate cele doua jocuri: 3-0 cu Scoția și 1-2 cu Georgia.
  • Înainte de calificările pentru EURO 2024, ciprioții au încheiat ultimii într-o grupă cu Grecia, Kosovo și Irlanda de Nord (5 puncte). Astfel, aceștia au retrogradat în Liga D.
  • Cipru caută primul rezultat pozitiv contra Scoției. Crezi că poate produce surpriza? 19.00 este cota la victorie!

ECHIPA PROBABILĂ: Dimitriou – Gogic, Ioannou, Laifis – Antoniou, Charalampous, Kousoulos, Correia – Kastanos, Loizou – Pittas

Pariază pe COTA 1.50 la NetBet!

Plasează pariul