Norvegia - Slovenia. Ponturi pariuri și cote

Unul din jocurile ce se dispută în cadrul Ligii C din noul format FIFA pentru campania de calificare la CE din 2020 este cel dintre Norvegia și Slovenia, joc ce își are fluierul de începere de la ora 19:00 pe stadionul din Oslo. Nordicii sunt favoriți cerți la victorie, dar putem asista oricând la o surpriză înregistrată de selecționata lui Mak&Co.
norvegia

Norvegia a reușit să strângă nu mai 13 puncte în campania de calificare pentru Campionatul Mondial din Rusia, arătând valoarea acestei selecționate care nu a putut să se ridice nici măcar la nivelul Irlandei de Nord sau Cehia. Fotbalul nordic este într-o continuă creștere, dar investițiile la nivelul celui norvegian nu s-au mai produs atât de intens, lăsând această selecționată să supraviețuiască cum poate. Dorința federației este de a-și vedea naționala prezentă la CE din 2020, dar pentru acest lucru are nevoie de o campanie foarte bună din toate punctele de vedere. Începutul pare promițător doar dintr-un unghi, câștigând duelul de acasă contra celor de la Cipru cu scorul de 2-0, dar pierzându-l pe cel de al doilea din Bulgaria cu 0-1.

Norvegia echipa probabila: Rune Jarstein – Omar Elabdellaoui, Evan Hovland, Martin Linnes, Haitam AleesamiMohamed Elyounoussi, Markus Henriksen, Stefan Johansen, Sander Berge – Mohamed Elyounoussi, Markus Henriksen, Stefan Johansen, Sander Berge – Josh King, Alexander Sorloth

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Slovenia va încerca să plece de la Oslo cu cel puțin un rezultat pozitiv, dar șansele acestei selecționate sunt destul de mici chiar dacă lotul pe care îl are la dispoziție antrenorul Kavcic îi poate da speranțe acestuia. Slovenii sunt într-un derapaj destul de mare atât din punct de vedere al jocului prestat în ultima vreme, dar și datorită rezultatelor înregistrate care sunt extrem de slabe. Doar o singură victorie în ultimele patru jocuri au reușit slovenii să bifeze ca rezultat pozitiv, lucru care ar trebui să îngrijoreze destul de mult staff-ul lui Kavcic, fiind nevoit să schimbe acest lucru cât se poate de repede dacă selecționata aceasta își dorește să aibă o șansă la participarea CE din 2020. Bulgaria și Cipru au reușit să se impună cu același scor, 2-1 în fața slovenilor, aceștia ne reușind să aibă vreo replică care să pună mari probleme celor două selecționate.

Slovenia echipa probabila: Vid Belec – Petar Stojanovic, Miha Blazic, Miha Mevlja, Bojan Jokic – Domen Crnigoj, Amir Dervisevic, Josip Ilicic, Leo Stulac – Miha Zajc, Luka Zahovic

Ponturi pariuri și pronostic analizat Norvegia – Slovenia

Cota oferită norvegienilor este una destul de mică dacă stăm să privim parcursul de ei de câteva zile, majoritatea caselor de pariuri scăzând foarte mult procentul oferit nordicilor, poate și datorită formei slabe prin care trece selecționata slovenă. Fiind un meci de totul sau nimic pentru Mak&Co, cred că aceștia nu vor pierde și al treilea joc din Norvegia, iar poate cel mai indicat pronostic este înscrierea a minim un gol de către oaspeți, iar pentru curajoși un rezultat pozitiv pentru Slovenia.

Pont pariuri Armenia - Macedonia