Pariuri sportive

Norvegia (F) vs Romania (F) ponturi pariuri si pronosticuri 20.03.2021

Sambata, de la ora 20:30, la Podgorica, avem meciul Norvegia (F) - Romania (F), din calificarile pentru Olimpiada. Nordicele au pierdut prima partida, cu Muntenegru.

romania handbal feminin

Romania feminin – Ponturi handbal

Ponturi Norvegia (F) – Romania (F)

Ponturi pariuri si pronostic analizat Norvegia (F) – Romania (F)

Surprinzatoare infrangerea Norvegiei cu Muntenegru si e putin probabil ca nordicele sa repete aceelasi greseli doua zile la rand. Sigur, Nora Mork la macar 80% din capacitate ar fi ajutat aceasta nationala, dar Norvegia dispune de un lot exceptional, cu handbaliste foarte importante la echipele de club. La Euro, “tricolorele” s-au tinut o repriza de adversare, dar au sfarsit prin a pierde cu 20-28. Calificarea fetelor lui Adi Vasile cred ca se va decide in disputa cu Muntenegru. Pronosticul nostru este Norvegia – 4,5 HA, cota 1.55 la Betano.

Norvegia (F)

  • Norvegia (F) este campioana europeana, castigatoare a turneului din 2020, iar antrenorul Thorir Hergeirsson a convocat 17 jucatoare care au iesit campioane continentale.
  • Desi casele de pariuri credeau ca nordicele vor incheia acest mini-turneu cu doua victorii, norvegiencele au cedat partida de debut, 23-28 cu Muntenegru. Nu prea a mers nimic pentru multipla campioana europeana si mondiala. Norvegia a inceput de fiecare data foarte prost reprizele. A fost primul esec dupa 13 victorii la rand.

Romania (F)

  • Romania (F) si-a numit un nou antrenor la inceputul anului, dupa “dezastrul” de la EURO. Adrian Vasile este selectionerul Romaniei, iar prima sa actiune oficiala va fi chiar disputa cu Norvegia, din acest turneu preolimpic.
  • Lotul este unul destul de bun, din care nu lipsesc jucatoare de experienta precum Neagu, Pintea, Buceschi ori Moisa. Insa problema ramane, probabil, tot pe flancuri, acolo unde n-am prea produs la European. Nu degeaba am ocupat doar locul 12. Romania nu s-a calificat pana acum niciodata la doua JO consecutive.

Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.


Top case de pariuri