Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Norvegia (F) vs Romania (F) ponturi pariuri si pronosticuri 20.03.2021

Sambata, de la ora 20:30, la Podgorica, avem meciul Norvegia (F) - Romania (F), din calificarile pentru Olimpiada. Nordicele au pierdut prima partida, cu Muntenegru.

Romania feminin - Ponturi handbal

Romania feminin – Ponturi handbal

Ponturi Norvegia (F) – Romania (F)

Spania + 7,5 HA, cota 1.57⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri si pronostic analizat Norvegia (F) – Romania (F)

Surprinzatoare infrangerea Norvegiei cu Muntenegru si e putin probabil ca nordicele sa repete aceelasi greseli doua zile la rand. Sigur, Nora Mork la macar 80% din capacitate ar fi ajutat aceasta nationala, dar Norvegia dispune de un lot exceptional, cu handbaliste foarte importante la echipele de club. La Euro, „tricolorele” s-au tinut o repriza de adversare, dar au sfarsit prin a pierde cu 20-28. Calificarea fetelor lui Adi Vasile cred ca se va decide in disputa cu Muntenegru. Pronosticul nostru este Norvegia – 4,5 HA, cota 1.55 la Betano.

Norvegia (F)

  • Norvegia (F) este campioana europeana, castigatoare a turneului din 2020, iar antrenorul Thorir Hergeirsson a convocat 17 jucatoare care au iesit campioane continentale.
  • Desi casele de pariuri credeau ca nordicele vor incheia acest mini-turneu cu doua victorii, norvegiencele au cedat partida de debut, 23-28 cu Muntenegru. Nu prea a mers nimic pentru multipla campioana europeana si mondiala. Norvegia a inceput de fiecare data foarte prost reprizele. A fost primul esec dupa 13 victorii la rand.

Romania (F)

  • Romania (F) si-a numit un nou antrenor la inceputul anului, dupa „dezastrul” de la EURO. Adrian Vasile este selectionerul Romaniei, iar prima sa actiune oficiala va fi chiar disputa cu Norvegia, din acest turneu preolimpic.
  • Lotul este unul destul de bun, din care nu lipsesc jucatoare de experienta precum Neagu, Pintea, Buceschi ori Moisa. Insa problema ramane, probabil, tot pe flancuri, acolo unde n-am prea produs la European. Nu degeaba am ocupat doar locul 12. Romania nu s-a calificat pana acum niciodata la doua JO consecutive.

Pariați acum cu toate mărcile de top din România

  • Agentie
  • Buton
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere