Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nordsjaelland vs Partizan ponturi și pronosticuri 24.08.2023

Cu începere de la ora 19:30, joi, la Farum, Nordsjaelland primește vizita lui Partizan Belgrad în cadrul primei manșe din play-off-ul Europa Conference League.
Nordsjaelland vs Partizan
August 24,2023
19:30

Ponturi pariuri și pronostic analizat Nordsjaelland vs Partizan

După jocul frumos pe care l-a arătat în dubla manșă cu FCSB, avem sigur o favorită și aceasta este Nordsjaelland. Convingătoare în meciurile de acasă, vă recomand victorie Nordsjaelland, cotă 1.53 la Superbet.

Ponturi Nordsjaelland – Partizan

ambele marchează - Cota 1.42⭐
Pariază acum

Nordsjaelland

  • Neînvinsă în cele trei meciuri disputate pe terenul propriu în această ediție a sezonului 2023-2024, Nordsjaelland a fost la un cu totul alt nivel.
  • A marcat 9 goluri în cele trei confruntări în care a jucat de două ori în Superliga și unul dintre meciuri a fost chiar victoria cu FCSB, 2-0.
  • Cu toate acestea, cel mai recent joc al ei datează din urmă cu câteva zile și a însemnat eșecul cu 0-2 de pe terenul celor de la Silkeborg.

Partizan

  • Partizan Belgrad nu a fost la fel de ghinionistă în cel mai recent joc al ei, ci a reușit să revină de la 0-2 după meciul din tur și s-a calificat în play-off-ul Europa Conference League.
  • Reprezentanta Serbiei a dispus cu 3-2 la general de formația azeră Sabah Baku. 0-2 a fost scorul în prima manșă, iar în cea de-a doua a avut nevoie de penalty-uri pentru obținerea calificării.
  • Deplasările nu sunt întocmai punctul ei foarte. Are o victorie în cele trei asemenea jocuri disputate în sezonul 2023/2024.

Pariază la Superbet pe meciurile din cupele europene! Sute de piețe te așteaptă să găsești pariul potrivit, dar există și o gamă impresionantă de pariuri speciale.

Plasează pariul