Salutari,

Dupa cateva zile de pauza iata ca spectacolul din NBA atinge cote maxime la noapte, alaturi de finala campionatului meciul de all star game este unul dintre cele mai asteptate evenimente din baschetul nord-american.

Curry a publicat mai devreme o foarte buna analiza a meciului si ne-a prezentat si cele 2 formatii. Mie imi place West, mereu mi-a placut si am si statistica de partea mea incat sa imi plasez pariul pe un handicap de 4.0 puncte:

Un alt pariu care mi s-a parunt interesant este cel pe totalul de puncte. Cei care sunt pasionati de NBA stiu ca la acest meci se joaca practic fara aparari, spectacolul este pe primul loc – fiind mai mult o demonstratie de baschet! Asadar un total de peste 292.5 puncte se poate atinge fara probleme:

Punctul maxim al spectacolului, in opinia mea va fi duelul James – Durant. Eternul locul 2 – Kevin Durant – se pare ca s-a saturat de acesta postura si vrea sa fie cel mai bun in acest an, atat in sezonul regulat dar si in acest meci. O prefata a acestui duel am putut vedea in ultima intalnire dintre Heat is OKC unde Durant a fost clar mai bun decat James. Deci eu il vad la noapte MVP pe Kevin iar cota oferita mi se pare greu de refuzat:

Asa cum am spus mai sus acest eveniment este mai mult o demostratie decat un meci propriu-zis deci e posibil sa apara surprize mai mari decat in meciurile din sezon!

Marco

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi Tenis Gojowczyk – Simon – Metz (FRA) Gilles are 2 titluri la Metz Astazi, de la ora 20:30, avem partida Gojowczyk - Simon, iar francezul, chiar daca va trebui sa se chinuiasca putin, ar trebui sa treaca de acest tur.Gojowczyk ...
Ponturi Tenis Dzumhur – Baghdatis – St Petersburg (RUS) Ce fata a lui Baghdatis vom vedea? Astazi, de la ora 13:00, avem un meci foarte interesant la St Petersburg, Dzumhur - Baghdatis. Oare in ce forma se afla cipriotul?DzumhurBaghdatis ...
Ponturi Tenis Brown – Mahut – Metz (FRA) Nu vom asista la schimburi lungi Astazi, de la ora 15:00, vom vedea meciul Brown - Mahut, un duel intre doi jucatori directi, care vor cauta sa scurteze punctele. Cine va afisa jocul mai bun?...