Salutari,

Dupa cateva zile de pauza iata ca spectacolul din NBA atinge cote maxime la noapte, alaturi de finala campionatului meciul de all star game este unul dintre cele mai asteptate evenimente din baschetul nord-american.

Curry a publicat mai devreme o foarte buna analiza a meciului si ne-a prezentat si cele 2 formatii. Mie imi place West, mereu mi-a placut si am si statistica de partea mea incat sa imi plasez pariul pe un handicap de 4.0 puncte:

Un alt pariu care mi s-a parunt interesant este cel pe totalul de puncte. Cei care sunt pasionati de NBA stiu ca la acest meci se joaca practic fara aparari, spectacolul este pe primul loc – fiind mai mult o demonstratie de baschet! Asadar un total de peste 292.5 puncte se poate atinge fara probleme:

Punctul maxim al spectacolului, in opinia mea va fi duelul James – Durant. Eternul locul 2 – Kevin Durant – se pare ca s-a saturat de acesta postura si vrea sa fie cel mai bun in acest an, atat in sezonul regulat dar si in acest meci. O prefata a acestui duel am putut vedea in ultima intalnire dintre Heat is OKC unde Durant a fost clar mai bun decat James. Deci eu il vad la noapte MVP pe Kevin iar cota oferita mi se pare greu de refuzat:

Asa cum am spus mai sus acest eveniment este mai mult o demostratie decat un meci propriu-zis deci e posibil sa apara surprize mai mari decat in meciurile din sezon!

Marco

Nu parasi site-ul, citeste in continuare

Ponturi fotbal – Leganes – Real Madrid – Copa del Rey sursa foto: skysports.comCopa del Rey, "colacul de salvare" pentru Real Madrid Joi, in data de 18 ianuarie, incepand cu ora 22:30, se va da startul disputei dintre Leganes si Real Madrid, din sfe...
Ponturi Tenis Bogdan – Putintseva – Australian Open Ana trebuie sa ramana concentrata In aceasta noapte, de la ora 03:30, avem meciul Bogdan - Putintseva, din turul doi de la Australian Open. Romanca are o ocazie imensa sa avanseze in urmatoarea runda...
Ponturi Tenis Sharapova – Sevastova – Australian Open MaSha cauta revansa dupa infrangerea de la US Open In aceasta noapte, de la ora 02:00, avem partida Sharapova - Sevastova, iar cota Mariei este una atragatoare. Cu toate astea, trebuie sa tinem minte...