Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Nantes vs Toulouse ponturi pariuri și pronosticuri 29.04.2023

Sâmbătă seara, de la ora 22:00, "Stade de France" va găzdui finala celei de-a 106-a finală a Cupei Franței, în care le vom avea ca protagoniste pe Nantes, deținătoarea trofeului, și Toulouse, formație care în sezonul precedent juca în eșalonul secund.
Nantes vs Toulouse
April 29,2023
22:00

Ponturi pariuri și pronostic analizat Nantes vs Toulouse

Poate Nantes are un plus de valoare, dar și de experiență, însă Toulouse este într-o formă mai bună, așa ne așteptăm aibă un cuvânt de spus. Este greu de anticipat cine va pune mâna pe trofeu, însă ne așteptăm ca ambele dea totul pe teren, mai ales se joacă și pentru calificarea în grupele Europa League. Așadar, vom miza pe spectacol, motiv pentru care alegem un pariu pe varianta „ambele marchează„, într-o cotă de 1.65 oferită de Betano.

Ponturi Nantes – Toulouse

Peste 32,5 game-uri - Cota 1.44⭐
Pariază acum

Nantes

  • Este deținătoarea Cupei Franței, care are ocazia își apere trofeul în acest sezon, urmând ce-i înfrunte o adversară accesibilă. Totuși, casele de pariuri o dau ca outsideră, ținând cont de cotele oferite de acestea.
  • „Canarii” au avut un parcurs decent în Europa League, ieșind dintr-o grupă cu Freiburg, Qarabag și Olympiakos, oprindu-se apoi în șaisprezecimi, pierzând cu Juventus. Nici în campionatul intern nu strălucesc, ocupând doar locul al 16-lea, luptându-se pentru menținerea în primul eșalon.
  • Cei de la Nantes nu au reușit decât două victorii în ultimele 13 partide disputate, ambele venind în Cupa Franței, învingându-le pe Lens și Lyon. În ultimul joc a dat piept cu Troyes, pe teren propriu, cu care au terminat la egalitate, într-un spectaculos 2-2.

ECHIPA PROBABILA: Lafont; Centonze, Pallois, Castelletto, Victor; Moutoussamy, Girotto, Sissoko; Blas, Mohamed, Ganago

Toulouse

  • Este o echipă interesantă, care, deși în sezonul precedent juca în eșalonul secund, aceasta are un parcurs bun în sezonul actual, peste așteptările sale, astfel nu este de mirare faptul bookmakerii o dau ca favorită în această finală.
  • Trupa lui Philippe Montanier, spre deosebire de adversara sa, nu are emoții în campionatul intern, având în vedere faptul este a 12-a în clasament, la nouă puncte de zona retrogradării. De asemenea, poate câștiga primul trofeu major și își poate trece în cont și prima participare europeană după o pauză foarte lungă.
  • Toulouse nu arată deloc rău în ultima perioadă, ba din contră, având în vedere faptul a obținut trei victorii în precedentele patru jocuri, ultima dată impunându-se la scor minim în deplasarea de la Lorient.

ECHIPA PROBABILA: Haug; Desler, Rouault, Nicolaisen, Suazo; Van den Boomen, Spierings; Aboukhlal, Genreau, Chaibi; Dallinga

Vezi rezumatul ultimului meci jucat de Toulouse

Pariază pe Cota 1.65 la Betano!

Plasează pariul