Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Mura vs St. Patricks ponturi si pronosticuri 28.07.2022

Joi, in mansa secunda din turul II preliminar al Europa Conference League, Mura o intalneste pe St. Patricks, intr-un duel care se va disputa in Europa Conference League.
Mura vs St. Patricks
July 28,2022
21:00

Ponturi pariuri si pronostic analizat Mura vs St. Patricks

In tur au dat-o la pace, insa irlandezii au o problema reala in a juca bine pe teren strain si atunci ma astept ca slovenii sa profite de lucrul acesta. Mura castiga oricare dintre reprize, aceasta este recomandarea mea, in cota 1.55 la Superbet.

Ponturi Mura – St. Patricks

Peste 19.5 game-uri - Cota 1.57⭐
Pariază acum

Mura

  • Evolutia celor de la Mura in ultimele dueluri a fost foarte buna daca privim strict ce s-a intamplat in ultima saptamana. A evoluat in doua partide, in competitii diferite si a tinut capul sus.
  • Dupa 1-1 cu St. Patricks, reprezentanta Sloveniei a jucat si in campionatul intern, acolo unde a trecut cu scorul de 4-3 de Domzale. Meciul s-a disputat cu ea in rolul de gazda.
  • Experienta deja are in cupele europene, chiar in primul tur a dispus cu 4-2 de moldovenii de la Sfantul Gheorghe. A fost 2-1 in prima mansa si acelasi scor si in cea de-a doua mansa.

St. Patricks

  • Irlandezii s-au chinuit enorm ce e drept sa ramana neinvinsi in prima partida. Ei au facut un prim pas gresit inca de la pauza cand au fost condusi cu scorul de 1-0.
  • Campionatul intern este in plina desfasurare, doar ca acum s-a luat putina pauza intocmai pentru ca formatiile angrenate in cupele europene sa poata tine pasul si sa se califice.
  • Astfel, ea se afla pe locul 4, cu 36 de puncte, cu sapte mai putine decat ocupanta locului al treilea, pe care se afla Derry City.

Pariaza pe Europa Conference League folosind oferta Superbet!

Plasează pariul