Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Muntenegru vs Serbia ponturi pariuri și pronosticuri 27.03.2023

În cadrul etapei a doua din preliminariile Campionatului European din 2024 se va juca partida dintre Muntenegru și Serbia, aceasta fiind programată să se dispute luni seara, de la ora 21:45, urmând să se desfășoare pe "Stadion Pod Goricom", unde ne așteptăm ca oaspeții să facă o figură frumoasă.
Muntenegru vs Serbia
March 27,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Muntenegru vs Serbia

Diferența de valoare dintre cele două naționale este categorică, Serbia fiind net superioară din acest punct de vedere, având de asemenea și un mare plus de experiență, așa avem mari pretenții de la aceasta. După două calificări consecutive la Campionatul Mondial, sârbii caută meargă și la EURO, având o șansă foarte bună, picând totuși într-o grupă accesibilă, iar pentru a rămâne pe primul loc, ne așteptăm dea totul pentru a se impune. Așadar, mergem pe mâna oaspeților, într-o cotă de 1.75 oferită de agenția de pariuri online Betano.

Ponturi Muntenegru – Serbia

Peste 32,5 game-uri - Cota 1.45⭐
Pariază acum

Muntenegru

  • Este o națională modestă, care nu dispune de un lot grozav, fiind mult sub nivelul adversarei sale din acest punct de vedere, astfel agențiile de pariuri au toate motivele o dea ca outsideră, chiar dacă joacă acasă.
  • Muntenegrenii nu au jucat la niciun turneu final în întreaga lor istorie, însă speră își pot face debutul la Campionatul European din 2024, grupa fiind una accesibilă, ce-i drept, din care mai fac parte Ungaria, Bulgaria și Lituania.
  • În prima rundă din preliminarii, naționala Muntenegrului a reușit obțină o victorie extrem de importantă în Bulgaria, impunându-se la scor minim, grație golului marcat de Nikola Krstovic.

ECHIPA PROBABILA: Mijatovic; Vesovic, Savic, Vujacic, Radunovic; Savicevic, Scekic, Bakic; Marusic, Krstovic, Haksabanovic

Serbia

  • Dispune de un lot valoros, în componența căruia se găsesc jucători care au mare experiență în campionatele de top din Europa, așa nu este de mirare faptul pornește cu prima șansă în această confruntare, chiar daca joacă în deplasare.
  • După cum menționam, sârbii au jucat la ultimele două ediții de Campionat Mondial, însă nu au jucat niciodată la Campionatul European. Au o șansă foarte bună, jucând într-o grupă extrem de accesibilă, fiind de asemenea și deja calificați la baraj.
  • Naționala Serbiei a început cu dreptul în actuala campanie de calificare, în primul joc dând piept cu Lituania, cu care nu a avut nicio problemă, impunându-se cu 2-0, pe teren propriu, grație golurilor marcate de Tadic și Vlahovic.

ECHIPA PROBABILA: V Milinkovic-Savic; Erakovic, Gudelj, Pavlovic; Zivkovic, Grujic, S Milinkovic-Savic, Kostic; Tadic, Mitrovic, Vlahovic

Vezi rezumatele meciurilor din prima etapă

Pariază pe Cota 1.75 la Betano!

Plasează pariul