Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Muntenegru vs Franța ponturi și pronosticuri 20.11.2022

De la ora 18:45, Muntenegru și Franța se vor duela în cadrul finalei mici de la Campionatul European de handbal feminin. Partida este transmisă în direct pe Digi Sport 1 și Prima Sport 2.
Muntenegru vs Franța
November 20,2022
18:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Muntenegru vs Franța

A reușit Franța să-i fie superioară rivalei sale în ultimele zece dueluri directe și așa cum stau lucurrile la acest turneu, tot ea pleacă cu prima șansă. Franța câștigă la cel puțin patru goluri, cotă 1.55 la Superbet.

Ponturi Muntenegru – Franța

Franța câștigă la cel puțin patru goluri - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Muntenegru

  • Câștigătoare o singură dată de Campionat European, Muntenegru caută să se revanșeze în fața Franței, după ce în faza grupelor a pierdut cu 19 la 27.
  • Nici în semifinale nu a avut mai multe succes, iar drept urmare a fost învinsă de naționala Danemarcei. 27-23 a fost atunci scorul unui duel unde nordicele au condus cu patru goluri încă de la pauză.
  • Din 2012 nu a mai câștigat Muntenegru în fața Franței, iar acum caută să evite al treilea eșec consecutiv de la Europeanul acesta, după înfrângerile cu Danemarca și Olanda.

Franța

  • A reușit ca în faza grupelor să impună respect și la fel a făcut și împotriva celor de la Muntenegru pe care le-a învins la opt goluri diferență
  • Singura în fața căreia a pierdut în cadrul acestui Campionat European este Norvegia, echipa care a învins Franța și în finala Europeanului trecut.
  • A pierdut la opt goluri diferență, 20-28 într-un meci în care nu a fost deloc în elementul ei. Dacă la pauză a fost condusă cu doar un gol, adversarele s-au dezlănțuit în a doua repriză.

Pariază la Superbet pe meciurile de la Campionatul European de handbal!

Plasează pariul