Muntenegru - Serbia. Ponturi pariuri și cote

Începând cu ora 21:45 vom avea parte pe Podgorica Stadium de un super duel extras din grupa României de calificare acolo unde Muntenegru și Serbia se vor confrunta, fiind atât un meci important pentru locul din grupă cât și la nivel regional, depășind zona fotbalului și concentrându-se mai mult pe istorie, și tocmai aceste elemente ar trebui să încurajeze la spectacol.
muntenegru small serbia

Muntenegru nu a impresionat în campania de calificare la CM din Rusia acolo unde a făcut parte din grupa României și se pare că a avut un parcurs ceva mai bun, dar ineficient față de al tricolorilor, dar se pare că anul acesta își doresc o prezență la CE, dar situația de la selecționata din Podgorica nu este chiar atât de bună. Antrenată de la margine de sârbul Tumbakovic, Muntenegru se află pe prima poziție în grupă cu 4 puncte, fiind aproape de o promovare în League B și implicit să aibă șanse la calificare, însă dificultatea amintită mai sus se poate deduce atât din lipsa experienței cât și a valorii individuale. În prima partidă contra galbenilor, muntenegrenii au venit la Ploiești să obțină un egal și nimic mai mult fiind convinși că lipsa suporterilor și a unei ofensive bine puse la punct sunt lucruri ce se pot rezolva cu un Savic în mare formă și bine concentrat. Partida din Lituania a fost foarte bună pentru Muntenegru care a profitat la maximum de spații și s-a bucurat de prima victorie a sezonului, fiind totuși convinsă că va avea mult mai mult de tras pentru acest succes.

Muntenegru echipa probabila: Petkovic – Simic, Kopitovic, Stojkovic, Tomasevic – Kosovic, Vukcevic, Ivanic, Jankovic – Jovetic, Beqira

Top 10 oferte la pariuri in Romania

Serbia se deplasează la Podgorica pentru a încerca să urce mai sus în clasament până pe poziția 1 în grupă, însă nu se știe dacă acestei selecționate îi va fi ușor de îndeplinit acest task deoarece până la urmă se deplasează pe terenul liderului și cunoscând în mare jucătorii muntenegreni, Tadic&Co ar fi surprinsă să nu vadă un Muntenegru bine așezat și care așteaptă contraatacul. Selecționata lui Krstjajic a reușit lucruri frumoase la CM însă nu suficient pentru a o vedea în optimi însă prilejul eliminării din grupe le-a adus o mai bună vizionare a tuturor detaliilor cu privire la adversar și o fructificare a erorilor deoarece acest lucru s-a simțit în majoritatea partidelor când adversarii reușeau să te surprindă în multe dintre faze în timp ce selecționata sârbă rata multe oportunități. CM din Rusia a fost o învățătură și o experiență pentru Serbia care va ataca cu forțe proaspete CE 2020. Primul duel a adus o victorie destul de chinuită, aceea venită pe terenul lituanienilor care puteau realiza prima surpriză însă au fost de multe momente ghinioniste. Partida contra românilor a fost sub așteptări, sârbii având mari probleme pe faza defensivă acolo unde tricolorii au reușit să fructifice ocazii importante și iată cum de această dată au nevoie pe lângă un atac eficient cât și de o apărare mult mai stăpână pe ea.

Serbia echipa probabila: Dmitrovic – Veljkovic, Spajic, Rukavina, Milenkovic – Maksimovic, Milinkovic-Savic, Lukic – Tadic, Ljajic, Mitrovic

Ponturi pariuri și pronostic analizat Muntenegru – Serbia

Un derby al celor două regiuni care cândva erau una și aceeași, dar iată cum democrația și ruperea aceasta de unele ajutoare conduc spre astfel de împărțeli care nu sunt privite de europeni atât de problematice. Din punct de vedere sportiv, Serbia are prima șansă deoarece deține un lot mult mai echilibrat valoric chiar dacă Kolarovs&Co nu strălucesc foarte mult în acest moment, oricând pot da lovitura pe un atac mai violent. Voi miza astfel pe naționala lui Krstajic că se va impune la Podgorica, dar nu la mai mult de 1 gol diferență.

Pont pariuri Real Madrid - Levante