Muntenegru - Lituania. Savic&Co se pot trezi cu patru puncte după această partidă

Al doilea meci din grupa României din Liga Națiunilor este cel dintre Muntenegru și Lituania programat de la ora 21:45 pe stadionul din Podgorica. Muntenegrenii vin după un rezultat pozitiv obținut pe Ilie Oană, în timp ce lituanienii au mare nevoie de puncte din această deplasare după înfrângerea suferită în urmă cu câteva zile la Villnius.
muntenegru small lituania

Muntenegru și-a atins obiectivul în deplasarea de la Ploiești când a venit cu scopul de a pleca neînvinsă la Podgorica. Aceasta trece printr-o situație extrem de delicată din punct de vedere al lotului de fotbaliști care nu se află în cea mai bună perioadă, suferind foarte mult la capitolul accidentări și indisponibilități. Selecționerul Tumbakovic a fost nevoit să improvizeze o formație care să fie mai mult concentrată pe apărare în meciul din România, lucru ce s-a observat cu ochiul liber mai ales că statura și fizicul fotbaliștilor muntenegreni fiind speciali pentru o asemenea tactică defensivă. Planul a dat roade în fața tricolorilor care nu au reușit să desfacă apărarea acestora, și iată cum selecționata antrenorului sârb se poate trezi cu 4 puncte după două jocuri în care nu a strălucit mai mult sau mai puțin.

Lituania a debutat cu stângul în Liga Națiunilor, dar speră să își ia revanșa în această seară la Podgorica unde își dorește să realizeze un rezultat mare deși este convinsă că va fi extrem de dificil de realizat un asemenea lucru. Selecționata lui Jankauskas nu a reușit să scoată nici măcar un punct în fața Serbiei, pierzând duelul contra acesteia cu scorul de 0-1 după o partidă care deși a fost dominată copios de sârbi, lituanienii au avut câteva ocazii care se puteau transforma rapid în gol, însă lipsa de prospețime și de valoare din atac și-a spus cuvântul. Galben-verzii au încercat în nenumărate rânduri să dovedească că de la an la an se vede o schimbare în jocul acestora, dar se pare că norocul nu a ținut de partea lor. Deplasarea de la Podgorica poate fi elementul prin care să se relanseze în această nouă competiție.

Casele de pariuri nu au niciun dubiu cu privire la câștigătoarea acestei partide din Muntenegreu, gazdele fiind de departe favorite la victorie lucru ce nu miră pe nimeni de altfel. Prestația solidă de la Ploiești în fața unei naționale care se situează totuși ceva mai bine ca selecționata lui Jankauskas ar trebui să fie un element ce poate conduce Muntenegrul spre succes în această seară, atacul fiind cel la care trebuie supus reorganizării, lucru cunoscut și de Tumbakovic care are încredere în ofensiva selecționatei sale la fel ca în campania precedentă.

Pronosticuri Torino - Napoli