Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Moldova vs Romania ponturi pariuri si pronosticuri 20.11.2022

Duminica, in ziua in care va incepe Campionatul Mondial, nationala Romaniei se va deplasa pe "Stadionul Zimbru" din Chisinau, unde va da piept cu Moldova, intr-o partida amicala ce se va disputa de la ora 20:30.
Moldova vs Romania
November 20,2022
20:30

Ponturi pariuri si pronostic analizat Moldova vs Romania

Din punct de vedere al valorii, reprezentativa noastra este peste nivelul adversarei sale, avand de asemenea si ceva mai multa experienta, astfel ca ne asteptam sa faca o figura frumoasa in aceasta infruntare. Are nevoie de un succes in special pentru moral, avand in vedere faptul ca se pregateste pentru preliminariile EURO 2024, unde a picat intr-o grupa destul de accesibila. Asadar, mergem pe victoria Romaniei, intr-o cota de 1.55 oferita de agentia de pariuri online Betano.

Ponturi Moldova – Romania

Romania castiga - Cota 1.55⭐
Pariază acum

Moldova

  • Este una dintre nationalele de pluton din Europa, care porneste cu sansa a doua in aceasta confruntare, chiar daca beneficiaza de avantajul propriului teren, urmand ce-i drept sa infrunte o adversara ceva mai puternica.
  • Moldovenilor le lipsesc performantele, avand in vedere faptul ca in intreaga lor istorie nu au obtinut nicio calificare la vreun turneu final. Cu siguranta, vor mai trece multi ani pana cand isi vor face debutul, chiar daca la nivel de club au realizari notabile prin Sheriff Tiraspol, formatie care, ce-i drept, nu se bazeaza pe prea multi jucatori din tara.
  • Nationala Moldovei a clacat in ultima infruntare, aceasta fiind invinsa de Azerbaijan, pierzand cu 1-2 pe teren propriu, punand astfel capat unei serii de trei victorii consecutive.

Romania

  • Daca tinem cont de valoarea lotului, putem spune ca este peste nivelul adversarei sale, asa ca nu este de mirare faptul ca porneste cu prima sansa in aceasta confruntare, chiar daca, ce-i drept, este dezavantajata de faptul ca va evolua in deplasare.
  • Spre deosebire de adversara sa, nationala noastra are performante mai mari in palmares, jucand la cateva turnee finale de-a lungul anilor. Ce-i drept, nu s-a mai calificat din 2016, atunci cand juca la Campionatul European, de atunci avand evolutii dezamagitoare in preliminarii, ultima data in cele pentru turneul mondial din Qatar, ratand la limita accederea la baraj.
  • Recent, nationala Romaniei a disputat un meci amical cu Slovenia, pe teren propriu, unde a pierdut cu 1-2, avand o evolutie deplorabila in prima repriza, aratand insa o alta fata in partea a doua, marcand singurul gol prin Denis Dragus.

Pariaza pe Cota 1.55 la Betano!

Plasează pariul