Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Moldova vs Polonia ponturi și pronosticuri 20.06.2023

Chișinău este una dintre acele capitale europene care vor susține unul din meciurile programate marți în calificările Euro 2024. Meciul Moldova – Polonia se dispută de la ora 21:45, pe Stadionul Zimbru și este transmis de Prima Sport 3.
Moldova vs Polonia
June 20,2023
21:45

Ponturi pariuri și pronostic analizat Moldova vs Polonia

În ciuda unul joc deloc convingător, Polonia a reușit să obțină puncte prețioase în runda anterioară și întâlnește acum una dintre acele formații care nu ști cum este să câștigi în această campanie. 2 pauză – 2 final este recomandarea mea, cotă 1.70 la Superbet.

Ponturi Moldova – Polonia

Peste 3,5 goluri - Cota 1.60⭐
Pariază acum

Moldova

  • Prestația echipei naționale a Moldovei în cel mai recent duel a lăsat de dorit, dar era foarte greu să poată ține pasul cu Albania, și în deplasare.
  • După o primă repriză în care cele două echipe au încheiat așa cum au început, Moldova a fost dominată și pe fondul unor presiuni a pierdut cu 0-2.
  • Drept urmare, cele două puncte acumulate în urma remizelor cu Insulele Feroe și Cehia rămân singurele puncte de până acum și o duc pe locul 4 în Grupa E.

Echipă probabilă: Raileanu – Posmac, Crăciun, Mudrac, Revenco, Caimacov, Rață, Motpan, Cojocari – Nicolaescu, Damascan

Polonia

  • Campania de calificare la Euro 2024 a început cu un meci dificil pentru Robert Lewandowski & Co, iar rezultatul a fost pe măsură. 1-3 a cedat contra Cehiei, meci care s-a disputat la Praga.
  • În meciul care a urmat la câteva zile de la acel eșec, Polonia și-a revenit repede și datorită golului înscris de Karol Swiderksi (Charlotte FC) a obținut singurele puncte din Grupa E, acolo unde se află pe locul 2, la egalitate cu Albnaia, cea pe care a învins-o.
  • Fiind o grupă de cinci echipe mereu una este nevoită să stea pe bară și la finalul săptămânii trecute a fost rândul Poloniei. A jucat cu Germania pe care a învins-o cu scorul de 1 la 0. Kiwior a marcat golul

Echipă probabilă: Szczesny – Frankowski, Salamon, Bednarek, Kiwior – Zalewski, Linetty, Zielinski – Kaminski – Swiderski, Lewandowski

Pariază la Superbet pe meciurile din calificările Euro 2024! Ai și un bonus de bun venit care constă în 500 lei destinat acelor utilizatori noi!

Plasează pariul