Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Moldova vs Insulele Feroe ponturi pariuri și pronosticuri 24.03.2023

Joi, în data de 24 martie, cu începere la ora 21:45, se va juca partida dintre Moldova și Insulele Feroe, ce contează pentru prima rundă din calificările pentru EURO 2024, urmând să se desfășoare pe “Stadionul Zimbru”. Meci de goluri?
Moldova vs Insulele Feroe
March 24,2023
21:45

Ponturi Moldova vs Insulele Feroe

peste 3.5 goluri - cotă 1.80 ⭐
Pariază acum

Ponturi pariuri și pronostic analizat Moldova vs Insulele Feroe

Cele două naționale s-au întâlnit și în preliminariile pentru CM. Atunci, în tur scorul era 1-1, iar în retur Insulele Feroe câștiga cu 2-1. Mă aștept la un meci echilibrat, dar cu goluri, mai ales că nu au nimic de pierdut. Recomand pronosticul „ambele echipe marchează”, la o cotă de 2.05 la Winmasters!

Moldova

  • Moldova este una dintre cele mai slabe naționale din Europa.
  • În Liga Națiunilor, moldovenii s-au clasat pe locul secund într-o grupă cu Letonia, Andorra și Liechtenstein.
  • Naționala condusă de Serghei Cleșcenco nu a avut nici o șansă în preliminariile pentru Mondial, reușind un singur punct în cele 10 partide disputate (o remiză și 9 înfrângeri).
  • Înainte de a da piept cu Insulele Feroe, Moldova a disputat două partide amicale, ambele pierdute (1-2 cu Azerbaijan și 0-5 cu România).

ECHIPA PROBABILĂ: Celeadnic – Crăciun, Bolohan, Armaș – Belousov, Rată, Ioniță, Plătică, Motpan – Nicolăescu, Damascan

Insulele Feroe

  • Insulele Feroe este cam de același nivel cu Moldova. În Liga Națiunilor nu a reușit decât locul 3 într-o grupă cu Turcia, Luxemburg și Lituania. Totuși, în ultimul joc oficial, feroezii s-au impus cu 2-1 în fața turcilor.
  • În preliminariile pentru CM 2022, Insulele Feroe au strâns 4 puncte în 10 jocuri, grupă din care a făcut parte și Moldova.
  • Nici în amicale nu se descurcă mai bine, iar în cele două meciuri a înregistrat un eșec, 5-0 cu Chile și 1-1 cu cei din Kosovo.

ECHIPA PROBABILĂ: Lamhauge – Rolantsson, G. Vatnhamar, Edmundsson, Davidsen – S. Vatnhamar, Joensen, Mneney, Olsen – Petersen, Johannesen

Pariază pe COTA 2.05 la Winmasters!

Plasează pariul