Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Walker vs Hill 20.02.2022

Ponturi UFC Walker vs Hill 20.02.2022. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.
Walker - Hill
February 20,2022
03:30

Seria ponturilor UFC fără greșeală a continuat! Vrem mai mult la Walker vs Hill! Se luptă și Belbiță

După 3 ponturi corecte din 4 posibile la Ngannou (citește aici), am continuat cu 4 ponturi corecte din 4 la Hermanson vs Strickland (vezi aici) și au urmat alte 4 din 4 la Adesanya vs Whittaker, inclusiv cotă 2.50 (vezi aici). În week-end  vrem să mărim profitul împreună.

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC Fight Night: Walker vs. Hill, din Las Vegas, vine cu 12 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, incluzând și meciul Dianei Belbiță, este programat să înceapă sâmbătă la ora 23:00, în timp ce main card-ul, cu 5 confruntări, la ora 1:30 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Nevada va începe în jurul orei 3:30 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei. Pentru Main Card poți să te uiți pe ProX, începând cu ora 1.30, dar și pe platforma voyo.ro

Ponturi UFC Kyle Daukaus vs. Jamie Pickett

Co-main event-ul se anunță foarte interesant, între doi specialiști în BJJ (Brazilian Jiu-Jitsu), dar cu un repertoriu destul de variat.

Ponturi UFC Kyle Daukaus - Jamie Pickett

Jamie Pickett pleacă de departe cu șansa a doua din mai multe motive: în primul rând pentru că a acceptat lupta din scurt, înlocuindu-l pe Julian Marquez, apoi pentru că palmaresul său este împănat cu înfrângeri (6).

Pickett însă este un luptător destul de durabil, destul de greu de învins înainte de limită – pericolul poate să vină pentru el la sol, însă nu va fi ușor de câștigat o poziție bună cât este proaspăt.

Daukaus este un expert în BJJ și va dori să evite loviturile periculoase, în special croșeele, așa că va investi în proiectări. Cred însă că va avea nevoie de timp și de aceea mizez pe Peste 2,5 runde cotă 1,60 de la 888sport, în timp ce pentru riscul asumat vă recomand Victorie Daukaus în runda 3 sau decizie cotă 2.10 de la 888sport.

Ponturi UFC Main Event: Johnny Walker vs. Jamahal Hill

Johnny Walker (18-6) era până nu de mult considerat viitorul acestei divizii light heavyweight – apoi însă au apărut 3 înfrângeri în ultimele 4 lupte și se anunță un moment crucial pentru cariera lui.

Ponturi UFC Johnny Walker - Jamahal Hill

Walker nu a arătat deloc rău însă în ultimele două confruntări, câștigând una și pierzând-o pe cea mai recentă, cu Thiago Santos – un ”hard puncher” de elită.

Jamahal Hill (9-1-1NC) e periculos, cu forță de KO, a pierdut o singură dată, înainte de  limită, și pare favorit detașat – însă în cota lui Walker se ascunde valoare.

Trebuie să folosim ce știm (aproape) sigur: lupta nu se va decide la sol, Walker trebuie să câștige pentru a-și prelungi contractul, a arătat că are mai mult ”fight IQ”, după ce s-a ferit 5 runde de forța devastatoare a lui Santos, iar Jamahal Hill știe că Walker are tot felul de execuții-surpriză, dacă nu îl respectă – va fi precaut.

De aceea, mizez pe Peste 1,5 runde cotă 1,71 de  la 888sport, în timp ce pentru valoare (și ne permitem să riscăm mai mult după atât succes) îți recomand supriza cardului: Victorie Johnny Walker cotă 2.95 de la 888sport.

VIDEO / UFC Full Fight: Johnny Walker vs Misha Cirkunov

Joaca aceste ponturi la 888sport cu 500 RON bonus.

Plasează pariul