Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Volkov vs Aspinall 20-03-2022

Ponturi UFC Volkov vs Aspinall 20-03-2022. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.
Volkov vs Aspinall
March 20,2022
00:30

Profitul crește de la gală la gală! UFC Volkov vs Aspinal vine cu alte 4 ponturi MMA de neratat!

Seria de ponturi MMA fără greșeală a ajuns la 12 din 12, adică la ultimele 3 gale. Ponturi-bune.ro a oferit toate ponturile corecte la 5 din ultimele 6 gale! În acest week-end, la UFC Fight Night Volkov vs Aspinal avem alte 4 ponturi pentru un cont mai ”gras”.

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC Fight Night Volkov vs Aspinal, din Londra, Anglia, vine cu 12 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar este programat să înceapă sâmbătă, 19 martie, la ora 19:00, în timp ce main card-ul, cu 6 confruntări, la ora 22:00 PM, sâmbătă seara – principala luptă a galei din O2Arena, Londra va începe în jurul orei 00:30 AM (duminică).

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei. Pentru Main Card poți să te uiți pe ProX, începând cu ora 22:00, dar și pe platforma voyo.ro

Ponturi UFC Lightweight: Paddy Pimblett vs. Kazula Vargas

Paddy Pimblett (UK), fostul campion din Cage Warrios, are un adversar net inferior, despre care se spune că a fost ales special pentru ca Pimblett, la el acasă, să se distreze și să își amplifice cota – aproape sigur așa este.

Paddy Pimblett vs. Kazula Vargas

Dar Vargas (12-4) are experiență și este un lightweight destul de masiv, ca dovadă că a concurat și la welterweight, chiar cu succes, de mai multe ori.

Vargas a pierdut o singură dată înainte de limită și niciodată prin KO – teoretic ar trebui să reziste ceva timp, însă doar teoretic.

Pimblett este un personaj, nu doar un luptător – are  declarații incendiare, tehnici la sol dintre cele mai stranii, și o atitudine  de super-star.

Cred că Vargas are contramăsuri modeste pentru a evita lupta la sol și cred că asta se va vedea destul de repede.

Dacă Pimblett îl duce ”jos”, Vargas nu cred că poate să reziste mai mult de 2 minute.

De aceea, mizez pe Victorie Pimblett prin KO, TKO, Submission sau Descalificare cotă 1.55 de la Betano, în timp ce pentru riscul asumat vă recomand Victorie Pimblett în prima rundă cotă 2.30 de la Betano.

Ponturi UFC Main Event (Heavyweight): Alexander Volkov vs. Tom Aspinal

Principala luptă a galei este programată pentru cinci runde a câte 5 minute fiecare – timp mult pentru categoria grea.

Alexander Volkov vs. Tom Aspinall

Volkov (Rusia) este unul dintre veteranii categoriei și a pierdut în toată cariera lui de 2 ori prin KO și o singură dată în ultimii nouă ani – poate fi un punct de plecare important.

Volkov are o forță apreciabilă de KO și Aspinall ar trebui să respecte asta mai mult decât la oricare dintre adversarii anteriori – acesta este al doilea indiciu pentru mine, pentru că Aspinall și-a făcut un renume din a încheia luptele în prima rundă.

Ponturi UFC Volkov vs Aspinall 20-03-2022

Nu cred că va fi cazul acum, deși Aspinall  (11-2) vine după 7 victorii consecutive, dintre care 6 în prima repriză.

Niciodată până acum, în cele 13 lupte la profesioniști, nu a trecut de runda a doua și cred că va fi obligat de data asta – poate să fie o problemă, în fața unui adversar atât de durabil.

Chiar dacă este o cotă aparent mică, nivelul de încredere este ridicat așa că mizez cu încredere (5-6 unități) pe Peste 1,5 runde la cota 1.40 de la Betano, iar pentru pontul cu risc asumat: Peste 2,5 runde cotă 1.75 de la Betano.

VIDEO / UFC London Free Fight: Alexander Volkov vs Alistair Overeem

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul