Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Vera vs Cruz 14-08-2022

Ponturi UFC Vera vs Cruz 14-08-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Vera - Cruz
August 14,2022
02:00

Dominator se întoarce! Ponturi pentru UFC Vera vs Cruz. La ce oră și unde se vede în România

Spectacol în Pechanga Arena din San Diego, pentru un card super interesant, cu un cap de afiș ținut de Dominick ”The Dominatior” Cruz.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 13 lupte, împărțite pe două carduri: 7 pe cardul secundar, 6 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, sâmbătă (13 august), de la ora 23:00, toate pe platforma oficială, fightpass.com, cu un abonament lunar de 50 de lei. Main Card-ul este transmis în direct de PRO Arena duminică dimineața, 14 august, începând cu ora 02:00.

Ponturi UFC Cynthia Calvillo vs. Nina Nunes

Nina Nunes (ex Ansaroff), soția dublei campioane mondiale Amanda Nunes, încearcă să revină după două înfrângeri consecutive, cea mai recentă printr-un armbar în aprilie 2021, cu Mckenzie Dern.

Cynthia Calvillo vs Nina Nunes

Nina este luptătoare echilibrată, cu victorii la nume cunoscute (Markos, Gadelha sau Angela Hill), nu ușor de învins înainte de limită – i s-a întâmplat de doar 2 ori în 17 lupte.

Cyntia Calvillo vine chiar după trei înfrângeri consecutive și, din contender pentru centură, acum este la un pas de a-și pierde contractul cu UFC: urmează o luptă cu miză mare.

Deseori în aceste situații precauția influențează ritmul luptei, așa că recomand Peste 2,5 runde cotă 1.45 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand Cynthia Calvillo și peste 1,5 runde cotă 1,91 de la Betano.

Ponturi UFC Main event: Marlon Vera vs. Dominick Cruz

Marlon Vera (19-7) pleacă din postura de mare favorit în fața fostului multiplu campion mondial Dominick Cruz.

Vera vine după trei succese consecutive, fiind mult mai activ decât Cruz  pe parcurusul ultimelor 12 luni, în timp ce ”Dom” are două victorii la rând.

Marlon Vera vs Dominick Cruz

Vera va presa în stilu-i caracteristic, în timp ce Cruz se va folosi de mișcare multă și cred că îi pregătește adversarului o surpriză, cu multe tentative de ducere la sol – Vera a pierdut ultima oară la decizie în fața lui Jose Aldo exact așa.

Oricum, cred că va fi o luptă de mare anduranță (dacă nu apare vreo accidentare neașteptată).

De aceea, recomand Peste 4,5 runde cotă 1.52 de la Betano, în timp ce pentru plus valoare îți recomand surpriza Victorie Dominick Cruz cotă 2.90.

VIDEO / Dominick Cruz vs Pedro Munhoz | FREE FIGHT | UFC San Diego

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul