Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Tsarukyan vs Gamrot 26-06-2022

Ponturi UFC Tsarukyan vs Gamrot 26-06-2022. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.
Tsarukyan - Gamrot
June 26,2022
05:00

UFC Vegas 57 vine cu ponturi tari pentru Tsarukyan vs. Mateusz Gamrot! Gala se transmite în România

Duminică, 26 iunie, în Vegas, putem să facem profit cu o gală MMA unde Arman Tsarukyan și Mateusz Gamrot se luptă în main event, însă atenția este îndreptată spre co-main, unde Neil Magny vrea să deraieze ”trenul” lui Shavkat Rakhmonov.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 12 lupte, împărțite pe două carduri: 6 pe cardul preliminar și 6 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața, de la ora 03:00 AM. Main Card-ul este transmis în direct de PRO Arena de la ora 05:00 AM.

Ponturi UFC Neil Magny vs Shavkat Rakhmonov

Magny este un veteran al categoriei 77 kg, un om care s-a luptat cu cei mai buni și care, mai ales, are 5 victorii în ultimele 6 lupte – și totuși cota lui la victorie este astronomică (4.05).

Neil Magny vs. Shavkat Rakhmonov

Asta pentru că Rakhmonov, neînvins la profesioniști (15-0), este văzut de mulți un nou Khamzat Chimaev.

Sportivul din Kazahstan are însă numai 3 lupte în UFC, câștigate ce-i drept în prima sau a doua rundă, dar cu advesari care nu au nici pe departe experiența și durabilitatea lui Magny.

Acesta este primul test real pentru Rakhmonov, cu un Magny care a ajuns la decizie în ultimele 6 lupte.

De accea mizez pe Peste 1,5 runde cotă 1,65 de la Betano, în timp ce pentru mai multă valoare văd Peste 2,5 runde cotă 2.15 de la Betano.

Ponturi UFC main event: Arman Tsarukyan vs Mateusz Gamrot

Va fi o confruntare extrem de interesantă, cu doi specialiști ai luptei la sol.

Polonezul Gamrot, care pleacă dintr-o cotă ce nu-i dă mari șanse (3.25), are însă un palmares impresionat (20-1-1NC), și asta ar trebui să fie un avertisment pentru cine îl vede o pradă ușoară.

Arman Tsarukyan vs. Mateusz Gamrot

Tsarukyan, oricât de dominant ar fi la sol, chiar și cu 12 victorii înainte de limită din 18 lupte, de când a ajuns în UFC a ajuns la decizie în 4 din cele 6 lupte.

Tsarukyan va trebui să fie foarte atent și meticulos, pentru că altfel riscă să fie învins printr-o tehnică articulară, capitol la care Gamrot stă foarte bine.

De aceea mizez pe Peste 2,5 runde cotă 1.50 de la Betano, iar pentru mai multă valoare mizez pe Peste 4,5 runde cotă 1.80 de la Betano.

VIDEO Michael chiesa vs Neil magny full fight

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul