Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Thompson vs Holland 4-12-2022

Ponturi UFC Thompson vs Holland 4-12-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Thompson - Holland
December 04,2022
04:00

UFC Thompson vs Holland  – bătaie pe ponturi!  Cine transmite și la ce oră

Sâmbătă spre duminică, UFC se întoarce în Las Vegas, în Apex Center, pentru un super-card al ”strikeri-lor”, cu Stephen Thompson vs Kevin Holland în main event.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pasionații de  MMA au 15 lupte, împărțite pe două carduri: 9 pe cardul secundar, 6 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața, de la ora 01:00, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PRO Arena, începând cu ora 04:00.

Ponturi UFC Heavyweight: Tai Tuivasa 2.70 vs. Sergei Pavlovich 1.47

Sergei Pavlovich vine după o victorie (discutabilă) cu Derrick Lewis – oprită probabil prea devreme – si, mai ales, după 4 victorii consecutive, toate prin KO, toate  în prima rundă.

Pavlovic e ca un tanc, nu face pasul înapoi, stă la bătaie, și de obicei iese mai bine din schimburile ”nebunești” – pe hârtie e favorit.

Tai Tuivasa a luptat pentru centură și a pierdut cu cel mai în vogă greu al momentului – Ciryl Gane, după un KO în runda a treia.

Tuivasa are însă o forță incredibilă și dacă Pavlovich va merge pe ruta ”parte în parte”, cred că va pierde spectaculos.

Cred însă că ambii vor fi destul de precauți, câteva minute bune și cred că sunt destul de durabili pentru a trece peste prima repriză – însă pe fond de oboseală, nu cred că se va trece de runda a 2-a.

De aceea, recomand Peste 0.5 runde cotă 1.46 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand Victorie Tai Tuivasa, cotă 2.70 de la Betano.

Main event: Stephen Thompson 2.37 vs. Kevin Holland 1.60

Stephen Thompson vine după înfrângeri consecutive (la decizie) și pare să fie destul de aproape de finalul carierei.

Totuși, Thompson a luptat pentru centură în mai multe rânduri și are o experiență uriașă – în plus, adversarul este un ”striker”, ca  și el, deci riscurile legate de o ducere la sol sunt reduse simțitor.

Holland, învins de Khamzat Chimaev în prima rundă, a cerut un striker și a primit – pleacă din postura de favorit, însă multe se pot schimba.

Thompson este un maestru al distanței și alonja superioară a lui Holland va fi testată de acest aspect – îi va lua timp lui Holland să se adapteze.

Thompson știe că dacă pierde aici, și mai ales dacă pierde înainte de limită, cariera lui în UFC s-a încheiat – cred că va fi prudent.

De aceea, recomand Peste 1.5 runde cotă 1.40 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand peste 3,5 runde cotă 2.01 de  la Betano.

VIDEO /

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul