Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Teixeira vs Prochazka 12-6-2022

Ponturi UFC Teixeira vs Prochazka 12-6-2022. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.
Teixeira - Prochazka
June 12,2022
05:00

Ponturi UFC Teixeira vs Prochazka 12-6-2022

Week-end-ul trecut ai avut 4 ponturi MMA din 4 corecte, vezi aici cotele bifate – sperăm că bifat toate ponturile – iar acum urmează gala UFC 275, cu două centuri mondiale puse în joc.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 12 lupte, împărțite pe trei carduri: 3 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața (12 iunie), de la ora 01:00 AM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, începând cu ora 5:00 AM.

Ponturi UFC Valentina Shevchenko vs. Taila Santos

Taila Santos (19-1) are un palmares mai intimidant decât ar trebui – de când a intrat în UFC e la 4 victorii cu o înfrângere și vine după un succes prin tehnică articulară în fața Joannei Wood – pentru Schevchenko nu mai sunt adversare.

Valentina Shevchenko vs. Taila Santos

De aici și cota descurajantă pentru victoria Valentinei, însă Betano, ca de obicei oferă cote mult mai bune decât restul pentru victorii înainte de limită – le-am speculat mereu!

Valentina nu se va grăbi, va fi metodică, dar va câștiga și o va face convingător, ca în ultimele lupte.

De aceea, Meciul NU va ajunge la capătul celor 5 runde, cotă 1.56 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand cu încredere Valentina prin KO, TKO, submission sau descalificare,  cotă 2.15 de la Betano.

Ponturi UFC main event: Glover Teixeira vs. Jiří Procházka

Teixeira este campionul categoriei semi-grea, după ce l-a învins pe Jan Błachowicz  și i-a luat centura.

Brazilianul este sub-apreciat de niște ani încoace și totuși continuă să-i bată pe cei mai buni strikeri din divizie: Santos, Smith și Blachowicz.

Glover Teixeira vs. Jiří Procházka

Prochazka are un stil ciudat, foarte agresiv, dar nimeni nu l-a testat serios la sol – și acum asta va urma.

Cehul are un singur lucru în minte: KO-ul și a reușit asta în 25 din cele 28 de victorii – dar a și pierdut în trei rânduri, o dată prin tehnică articulară și de două ori prin KO – e un om de totul sau nimic (merită reținut).

Nu cred în hype-ul Prochazka, după doar 2 lupte în UFC, nu în fața unui maestru al solului.

De aceea, recomand Sub 3,5 runde cotă 1.50 de la Betano, în timp ce pentru valoare îți recomand un solist cu încredere: Victorie Glover Teixeira cotă 2.57 de la Betano

VIDEO / Glover Teixeira vs Jan Blachowicz | FREE FIGHT | UFC 275

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul