Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Santos vs Hill 7-08-2022

Ponturi UFC Santos vs Hill 7-08-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Santos - Hill
August 07,2022
21:00

Spectacol și cote bune garantate la UFC Santos vs Hill. Gala este transmisă în România!

UFC se întoarce în octogonul MMA din Las Vegas pentru o super-gală ce ne oferă oportunități excepeționale: în main event Thiago Santos îl va întâlni pe Jamahal Hill.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 12 lupte, împărțite pe două carduri: 6 pe cardul secundar, 6 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața (7 august), de la ora 02:00, toate pe platforma oficială, fightpass.com, cu un abonament lunar de 50 de lei. Main Card-ul este transmis în direct de PRO Arena, începând cu ora 05:00.

Ponturi UFC Vicente Luque vs. Geoff Neal

Geoff Neal vine după o victorie cu Santiago Ponzinibbio, de acum aproape 8 luni, dar este și singura victorie din ultimele trei lupte (înfrângeri cu strikeri ca Magny și Stephen Thompson).

Vicente Luque vs. Geoff Neal

Cu toate astea, Neal e extrem de durabil și în toate aceste ultime trei lupte a ajuns la decizie.

Luque a pierdut neașteptat la un adversar pe care Neal îl învinsese în trecut – Belal Muahammad, dar a avut o serie de 4 succese înainte de asta cu adversari grei: Niko Price, Randy Brown, Tyron Woodley și Michael Chiesa.

De aceea, recomand Peste 1,5 runde cotă 1.50 de la Betano, iar pentru mai multă valoare îți recomand Peste 2,5 runde cotă 1,95 de la Betano.

Ponturi UFC Main event: Thiago Santos vs. Jamahal Hill

Thiago Santos a plonjat de la statutul de challenger la cel de mare outsider în fața unui adversar din afara top 5.

Motivele sunt clare: rupturile de ligamente și de menisc, toate suferite în lupta cu marele Jon Jones l-au diminuat serios.

Thiago Santos vs. Jamahal Hill

Santos rămâne însă posesorul unei forțe de care oricine trebuie să se teamă și a ajuns la decizie în toate cele mai recente 3 lupte (o victorie și 2 înfrângeri).

Pare însă incredibil că Santos are o cotă de neîncredere atât de mare pentru o victorie (3.45).

Jamahal Hill este însă un exemplar de speriat, cu 3 victorii în ultimele 4 lupte, toate prin KO sau TKO.

Totuși, exact în urmă cu un an a pierdut în fața lui Paul Craig de o manieră similară și nu cred că Hype Train-ul va fi deraiat.

Cred că e prea multă forță și de o parte și de alta, într-un main event programat pentru 5 runde și cred nu îi vom vedea pe arbitrii judecători implicați.

De aceea, recomand Sub 3,5 runde cotă 1.52 de la Betano, în timp ce pentru plus valoare îți recomand surpriza Victorie Thiago Santos cotă 3.45.

VIDEO / Jamahal Hill vs Johnny Walker | FREE FIGHT | UFC Vegas 59

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul