Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Oliveira vs Makhachev 22-10-2022

Ponturi UFC Oliveira vs Makhachev 22-10-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Oliveira vs Makhachev
October 22,2022
21:00

Ponturi MMA pentru marea gală UFC 280 Oliveira – Makhachev. Cine transmite și la ce oră

Cea mai mare gală UFC a anului se va desfășura la Abu Dhabi, în Emiratele Arabe Unite și nu avem voie să ratăm niciuna dintre cele 5 lupte de pe main card, cu cele două centuri mondiale puse în joc în main și co-main event.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 11 lupte, împărțite pe două carduri: 6 pe cardul preliminar și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, sâmbătă (22 octombrie 2022), de la ora 18:00 PM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, sâmbătă noaptea începând cu ora 21:00 AM.

Analiză co-main event: Aljamain Sterling vs T.J. Dillashaw

T.J. Dillashaw încearcă să-și recupereze centura mondială de la Bantamweight (135 pounds), pe care de fapt nu a pierdut-o în octogon niciodată  – a predat-o după ce a fost depistat cu EPO.

Aljamain Sterling vs T.J. Dillashaw

Dillashaw propune un stil non-conformist, cu schimbări necontenite ale gărzii și cu atacuri din unghiuri ciudate.
Cu o singură luptă la activ, după expirarea pedepsei de 2 ani pentru doping, Dillashaw a câștigat la puncte în fața unui striker – Cory Sandhagen – utilizând lupta la sol.

Asta nu este însă o cale de urmat în fața lui Sterling, care doar asta va încerca să facă să ducă lupta la podea și cred că asta va fi o problemă prea greu de rezolvat pentru TJ.
Sterling vine după o victorie în fața unui striker la fel de bun, dacă nu superior lui TJ (Peter Yan) și nu cred că lucrurile vor arăta mult diferit.

Sterling are șanse bune să îi ia spetele lui TJ și să închidă lupta printr-o strangulare, dar probabil că va trebui să treacă cu bine peste prima rundă, acolo unde TJ Dillashaw va fi cel mai proaspăt.

De aceea, recomand Victorie Aljamain Sterling cotă 1.65 de la Betano (pariază 3 unități*) și Victorie Aljamain Sterling prin TKO, KO, submission sau descalificare cotă 3.67 de la Betano (1 unitate*).

Analiză main event Charles Oliveira vs Islam Makhachev

Oliveira este campionul moral, de drept, al categoriei ușoare, titlu de care a fost deposedat doar pentru că la precedentă apărare a titlului, cu Justin Gaethje, nu a făcut greutatea.

Charles Oliveira vs Islam Makhachev

Oliveira vine după o serie de 11 victorii consecutive, toate, absolut toate înainte de limită!

Makhachev, învins o singură dată la profesioniști, are o serie de 10 victorii consecutive, 6 dintre ele înainte de limită, și, mai ales, cele mai recente 4.

Cred toți adversarii anteriori ai lui Oliveira erau speriați să ajungă la sol cu omul care are cele mai multe victorii prin tehnici articulare din istoria UFC – însă nu este cazul lui Makhachev.

Parterul de-o viață de a antrenament al lui Khabib Nurmagomedov țintește exact asta: să-l ducă la sol pe Oliveira și să-l obosească și asta va dura.

De aceea, recomand peste 1,5 runde, cotă 1.55 de la Betano (3 unități*)iar pentru mai multă valoare îți recomand Victorie Makhachev prin TKO, KO, submission sau descalificare cotă 2.10 de la Betano (1 unitate*).

(*împarte suma disponibilă în contul de pariere la 50 sau 100 și rezultatul va fi suma rezultată va reprezenta 1 unitate. Dacă ai 1000 RON / 50 = 20 RON per unitate)

VIDEO / Islam Makhachev vs Dan Hooker | FREE FIGHT | UFC 280

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul