Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Ngannou vs Gane 23-01-2022

Ponturi UFC Ngannou vs Gane 23-01-2022. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat. Ai și o cotă 3 în articol.
Ngannou - Gane
January 23,2022
04:30

Gala UFC 270 va avea loc, duminică 23 ianuarie, în Honda Center din Anaheim, California, cu două centuri mondiale puse în joc: Brandon Moreno (c) vs. Deiveson Figueiredo pentru centura flyweight și, apoi, în main event, ciocnirea greilor, Francis Ngannou vs Cyril Gane.

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

Pariorii au 13 lupte, împărțite pe trei carduri: 4 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața, de la ora 01:00 AM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, începând cu ora 4:30 AM.

Analiză Co-Main Event: Brandon Moreno (c) vs. Deiveson Figueiredo

Brandon Moreno este campionul în exercițiu și este la a treia luptă cu Deiveson Figueiredo, căruia i-a zmuls titlul cu o victorie prin tehnică articulară (strangulare) în iunie 2021.

Ponturi UFC Brandon Moreno (c) vs. Deiveson Figueiredo

În decembrie 2020, la prima lor confruntare, Figueiredo și-a păstrat titlul după o decizie (controversată) majoritară de egalitate.

Moreno a fost probabil superior și în prima confruntare, a fost mult mai bun în cea de-a doua și va fi greu de învins și la capătul acestei trilogii, mai ales că vine după 7 meciuri consecutive fără înfrângere.

Figueiredo știe că aceasta va fi probabil ultima lui șansă la titlul mondial și poate să câștige, doar dacă va izbuti să-și impună forța superioară.

Cred că lupta va fi din nou de durată, dacă nu apare vreo accidentare neașteptată.

Mizez așadar pe peste 2,5 runde cotă 1.55 de la Betano, iar pentru riscul asumat recomand Brandon Moreno prin decizie sau decizie tehnică cotă 3.35 de la Betano.


Ponturi UFC Main Event: Francis Ngannou (c) vs.Ciryl Gane

O ciocnire între cei mai periculoși luptători ai planetei, indiferent de disciplină, poate să se termine într-o fracțiune de secundă sau să se transforme într-o luptă brutală pe durata a cinci runde.

Ngannou este deținătorul centurii, o bestie cu două cărămizi în loc de pumni – dacă te atinge o dată, adormi!

Ponturi UFC Francis Ngannou (c) vs. Ciryl Gane

Nigerianul vine după 5 victorii consecutive, toate prin KO în runda 1 sau 2, în fața unor super nume, ca Velasquez, dos Santos sau Stipe Miocic, iar aceasta va fi prima lui apărare a titlului mondial.

Ngannou pleacă, surprinzător, ca outsider, cu toate că a făcut niște progrese remarcabile și la capitolul wrestling (de unde  ar putea să apară și surpriza), dar și la capitolul durabilitate.

Francezul Gane este neînvins în octogon (10-0) și are o deplasare incredibilă, este puternic și îl cunoaște pe Ngannou din perioada în care s-au antrenat împreună, în Franța – mare avantaj.

Șansele la victorie ale lui Gane se leagă de a scăpa cu bine din prima rundă și din prima jumătate a celei de a doua – dar nu va fi simplu, însă cred că va reuși.

În plus, cred că Ngannou va fi mult mai calculat și va veni cu o surpriză majoră – încercând să-și ducă adversarul la sol, ceea ce cred că va împinge lupta dincolo de prima și chiar a doua rundă. De aceea, recomand Peste 1,5 runde cotă 1.55 de la Betano, în timp ce pentru riscul asumat mizez pe Peste 2,5 runde cotă 1.98 de la Betano.

VIDEO / UFC Fight Night – Jairzinho Rozenstruik vs. Ciryl Gane

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul