Pariuri sportive

Ponturi UFC Ngannou vs Gane 23-01-2022

Ponturi UFC Ngannou vs Gane 23-01-2022. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat. Ai și o cotă 3 în articol.


Betano logo
Stirea Zilei

Ngannou - Gane

Ponturi UFC Ngannou vs Gane 23-01-2022

Ianuarie 23, 2022

7:15 pm EEST

Gala UFC 270 va avea loc, duminică 23 ianuarie, în Honda Center din Anaheim, California, cu două centuri mondiale puse în joc: Brandon Moreno (c) vs. Deiveson Figueiredo pentru centura flyweight și, apoi, în main event, ciocnirea greilor, Francis Ngannou vs Cyril Gane.

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

Pariorii au 13 lupte, împărțite pe trei carduri: 4 pe cardul preliminar secundar, 4 pe cel preliminar principal și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața, de la ora 01:00 AM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PROX, începând cu ora 4:30 AM.

Analiză Co-Main Event: Brandon Moreno (c) vs. Deiveson Figueiredo

Brandon Moreno este campionul în exercițiu și este la a treia luptă cu Deiveson Figueiredo, căruia i-a zmuls titlul cu o victorie prin tehnică articulară (strangulare) în iunie 2021.

În decembrie 2020, la prima lor confruntare, Figueiredo și-a păstrat titlul după o decizie (controversată) majoritară de egalitate.

Moreno a fost probabil superior și în prima confruntare, a fost mult mai bun în cea de-a doua și va fi greu de învins și la capătul acestei trilogii, mai ales că vine după 7 meciuri consecutive fără înfrângere.

Figueiredo știe că aceasta va fi probabil ultima lui șansă la titlul mondial și poate să câștige, doar dacă va izbuti să-și impună forța superioară.

Cred că lupta va fi din nou de durată, dacă nu apare vreo accidentare neașteptată.

Mizez așadar pe peste 2,5 runde cotă 1.55 de la Betano, iar pentru riscul asumat recomand Brandon Moreno prin decizie sau decizie tehnică cotă 3.35 de la Betano.


Ponturi UFC Main Event: Francis Ngannou (c) vs.Ciryl Gane

O ciocnire între cei mai periculoși luptători ai planetei, indiferent de disciplină, poate să se termine într-o fracțiune de secundă sau să se transforme într-o luptă brutală pe durata a cinci runde.

Ngannou este deținătorul centurii, o bestie cu două cărămizi în loc de pumni – dacă te atinge o dată, adormi!

Nigerianul vine după 5 victorii consecutive, toate prin KO în runda 1 sau 2, în fața unor super nume, ca Velasquez, dos Santos sau Stipe Miocic, iar aceasta va fi prima lui apărare a titlului mondial.

Ngannou pleacă, surprinzător, ca outsider, cu toate că a făcut niște progrese remarcabile și la capitolul wrestling (de unde  ar putea să apară și surpriza), dar și la capitolul durabilitate.

Francezul Gane este neînvins în octogon (10-0) și are o deplasare incredibilă, este puternic și îl cunoaște pe Ngannou din perioada în care s-au antrenat împreună, în Franța – mare avantaj.

Șansele la victorie ale lui Gane se leagă de a scăpa cu bine din prima rundă și din prima jumătate a celei de a doua – dar nu va fi simplu, însă cred că va reuși.

În plus, cred că Ngannou va fi mult mai calculat și va veni cu o surpriză majoră – încercând să-și ducă adversarul la sol, ceea ce cred că va împinge lupta dincolo de prima și chiar a doua rundă. De aceea, recomand Peste 1,5 runde cotă 1.55 de la Betano, în timp ce pentru riscul asumat mizez pe Peste 2,5 runde cotă 1.98 de la Betano.

VIDEO / UFC Fight Night – Jairzinho Rozenstruik vs. Ciryl Gane


Top agenții online

Netbet Sport

100% pana la 500 RON freebet

Pariază acum

888 Sport

100% până la 500 RON + 40 rotiri gratuite

Pariază acum

Winmasters Sport

101% Bonus până la 505 RON

Pariază acum

Betfair

Până la 550 RON bonus

Pariază acum

Frank Sport

Până la 200 RON bonus

Pariază acum

Betano

100% până la 500 RON

Pariază acum

Superbet

Până la 500 RON bonus

Pariază acum

Unibet Sport

300 RON pariu fără risc + 200 de rotiri gratuite

Pariază acum
Adrian Dragan

Adrian Dragan

Adrian se ocupă de promoții și bonusuri la pariuri online, analizează cele mai bune oferte și le explică pe înțelesul tuturor. Editarea articolelor, organizarea materialelor ce vor fi redactate, alături de partea de social media ce include administrarea paginii, grupurilor de Facebook și Telegram.

Ponturi de top

Top ponturi sportive

În acest articol


Top case de pariuri