Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Lewis vs Spivac 5-2-2023

Ponturi UFC Lewis vs Spivac 5-2-2023. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Lewis - Spivac
February 05,2023
04:00

UFC Lewis vs Spivak  – ponturi grele!  Cine transmite și la ce oră

Sâmbătă spre duminică, UFC se întoarce în Las Vegas, în Apex Center, pentru un super-card al ”greilor”, cu Derrick Lewis și Sergei Spivak în main event.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pasionații de  MMA au 12 lupte, împărțite pe două carduri: 7 pe cardul secundar, 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, duminică dimineața, de la ora 01:00, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PRO Arena, începând cu ora 04:00.

Heavyweight: Derrick Lewis vs Sergei Pivak

Derrik Lewis a luptat pentru titlul mondial al greilor… cândva – și tot acolo în urmă par să fi rămas și șansele lui la a mai obține ceva notabil, dar dacă mai este o cât de mică șansă, acum este.

Derrick Lewis vs Sergei Pivak

Lewis vine însă după două înfrângeri consecutive și după trei în ultimele patru, toate înainte de limită.

Lewis este foarte periculos, dacă te atinge, însă dacă este lovit… cedează ușor și exemplele sunt multiple în ultima perioadă.

Spivak ar fi trebuit să lupte cu Lewis încă din 2022, dacă Derrick nu ar fi abandonat din pricina unui virus (COVID-19).

Spivak este în formă, vine după două victorii și are o singură înfrângere în ultimele 6 lupte (la Tom Aspinall, un greu super-tehnic).

Nu cred că această luptă are cum să ajungă la final, mai ales că sunt programate 5 runde – și am o încredere aproape oarbă că nu poate să treacă de primele 3 runde.

De aceea, recomand Sub 3,5 runde (5-6 unități) cotă 1.24 de la Unibet, iar pentru mai multă valoare îți recomand Oricare luptător să câștige prin KO, TKO sau DQ (2 unități) cotă 1.50 de la Unibet.

Ponturi UFC: Choi Doo-ho vs Kyle Nelson

Kyle este ca un iepure între faruri – a pierdut ultimele două lupte și a câștigat o singură dată în ultimele cinci – o înfrângere va însemna aproape sigur și ieșirea din UFC.

Choi însă, deși favorit clar, are o cotă pe care trebuie să o apreciem ca fiind îngrijorătoare.

Choi Doo-ho vs Kyle Nelson

Asiaticul vine după înfrângeri consecutive – ce-i drept la super-adversari -, dar mai ales după accidentări ce l-au ținut departe de cușcă din 2019 încoace.

Choi nu știe să renunțe – implicat în ”fight of the night” sau răsplătit cu ”performance of the night” la ultimele 5 apariții.

Cred însă că amândoi știu că o înfrângere va însemna o exmatriculare din UFC, deci precauția va prima și trebuie speculată.

De aceea, recomand Peste 1,5 runde cotă 1,70 de la Unibet (2 unități), iar pentru și mai multă valoare, adaugă încă un solist: Peste 2,5 runde cotă 2.45 de la Unibet (1 unitate).

VIDEO / Serghei Spivac vs Greg Hardy | FREE FIGHT | UFC Vegas 68

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul