Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Lewis vs Spivac 20-11-2022

Ponturi UFC Lewis vs Spivac 20-11-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Lewis - Spivac
November 20,2022
04:00

Noaptea greilor UFC! 4 ponturi pentru „Black Beast” Lewis vs Spivak.

Gală tare în Las Vegas, cu oportunități de profit în UFC Fight Night: Lewis vs. Spivak, dar și cu moldoveanul Ion Cuțelabă în co-main event pentru prima dată, în fața unui nigerian fioros.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 11 lupte, împărțite pe două carduri: 6 pe cardul preliminar și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, sâmbătă (19 noiembrie 2022), de la ora 1:00 AM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PRO Arena și Voyo.ro, duminică începând cu ora 04:00 AM.

Ponturi UFC Chase Sherman vs Waldo Cortes-Acosta

Confruntarea greilor are potențial de viralizare și asta pentru că mă aștept la un final brutal.

Chase Sherman vs Waldo Cortes-Acosta

Sherman este experimentat, dar și-a pierdut o parte din durabilitate în războaiele din UFC și va întâlni acum un adversar din cale-afară de periculos, în formă și hotărât.
Sherman a pierdut 10 lupte, 4 dintre ele prin KO, și văd posibilități clare să i se întâmple asta și acum, deși din 2018 n-a mai pățit-o (vezi KO cu Sakai).

Waldo Cortes-Acosta este însă neînvins în MMA, are lupte în box și kick-box, deține o forță de KO superioară și cred că și-o va pune în valoare.

De accea, recomand Victorie Waldo Cortes-Acosta cotă 1.44 de la Betano (4 unități*) și pentru mai multă valoare îți recomand Waldo Cortes-Acosta prin KO, TKO, Submission sau descalificare cotă 2.11 de la Betano (1 unitate*).

Ponturi UFC main event Derrick Lewis vs. Sergey Spivak

Lewis, alias The Black Beast, este pe un trend descendent , după ce a pierdut prin KO și cu Tuivasa, și cu Pavlovich.

El însuși recunoaște că este cu spatele la zid – o înfrângere ar însemna și încheierea contractului cu UFC, cel mai probabil – dar asta s-ar putea să-l facă mai periculos.

Derrick Lewis vs Sergey Spivak

Lewis stă rău la capitolul rezistență și cred că dacă are o șansă la victorie, o are în primele 2 runde, cel mai probabil în prima.

Va încerca să-și conserve energia și să explodeze când va fi atacat

Spivak are 15 victorii și 13 dintre ele au fost înainte de limită – știe pe cine are în față, și poate că nu va risca mult în primele 5 minute, dar această luptă programată pentru 5 runde nu are cum să ajungă la final.

De aceea, recomand Sub 3,5 runde, cotă 1.20 de la Betano (5 unități*), iar pentru mai multă valoare îți recomand Sub 2,5 runde cotă 1.35, de la Betano(3 unități*).

(*împarte suma disponibilă în contul de pariere la 50 sau 100 și rezultatul va fi suma rezultată va reprezenta 1 unitate. Dacă ai 1000 RON / 50 = 20 RON per unitate)

VIDEO / Derrick Lewis vs Curtis Blaydes Full Fight in HD

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul