Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Kattar vs Chikadze 16-1-2022

Ponturi UFC Kattar vs Chikadze 16-1-2022. În acest articol analizăm, ca de fiecare dată, două lupte pentru care oferim câte un pont ”la siguranță” și câte unul unde riscul merită asumat.
Kattar - Chikadze
November 16,2021
05:30

Ponturi-bune.ro revine în 2022 cu prima gală a anului, organizată din nou în Apex Center, cu un main event ce îi va opune pe foarte spectaculoșii Calvin Kattar și Giga Chikadze. Ai un pont cotă 6 mai jos!

Cine se luptă, la ce oră începe și unde se vede gala în România?

UFC Fight Calvin Kattar vs Chickadze, din Las Vegas, vine cu 9 lupte împărțite pe două carduri.

Cardul preliminar, cu cele 4 lupte, este programat să înceapă duminică 16 ianuarie la ora 00:00, în timp ce main card-ul,  cu 5 confruntări, la ora 2:00 AM, duminică dimineața – principala luptă a galei din Nevada va începe în jurul orei 5:30 AM.

Toate confruntările pot fi văzute pe Smart TV sau internet via ufcfightpass.com, cu un abonament (pentru o lună) de aproximativ 50 de lei. Pentru Main Card poți să te uiți pe ProX.

Ponturi UFC Katlyn Chookagian vs. Jennifer Maia

Aceasta este cea de-a doua confruntare dintre cele două și este șansa lui Jennifer Maia să-și ia revanșa după înfrângerea la puncte din 2019.

Ponturi UFC Katlyn Chookagian vs. Jennifer Maia

Maia (19-7) vine după ce a reușit să reziste 5 runde cu Valentina Shevchenko în 2020 – o dovadă a durabilității – și după un succes tot la puncte în cea mai recentă confruntare cu Jessica Eye, în 2021.

Katlyn, favorită bookmakeri-lor (16-4) a câștigat la puncte în ultimele două gale cu sportive foarte promițătoare, ca Viviane Araujo și Calvillo.

Mizez pe o victorie muncită și metodică a lui Katlyn și îți recomand Victorie Katlyn Chookagian cotă 1,65 de la Betano, în timp ce pentru riscul asumat vă recomand Victorie la decizie sau decizie tehnică Katlyn Chookagian cotă 1,85 de la Betano.


Ponturi UFC Main Event: Calvin Kattar vs Giga Chickadze

Kattar și Chickadze sunt niște strikeri incredibil, și cum lupta este programată pentru 5 runde, sunt șanse destul de mari să vedem multe combinații spectaculoase.

Calvin Kattar a fost într-un adevărat război în ultima sa luptă (pierdută la puncte), în fața fostului campion mondial, Max Holloway, unde timp de 5 reprize și-au împărțit lovituri teribile.

Ponturi UFC Calvin Kattar vs Giga Chickadze

Pentru Kattar aceasta va fi a treia luptă consecutivă programată pentru 25 de minute, ceea ce îl va ajuta să-și dozeze efortul, mai ales dacă trece peste primul val de atacuri.

Chickadze, provenit din kickboxing, este genul de luptător care câștigă foarte repede (7 victorii în r1) sau în runda a 3-a (4 succese) și nu a pierdut vreodată prin KO.

Mai mult, Chickadze vine după 8 victorii consecutive, iar ultimele trei au fost prin TKO, cu succes la Cub Swanson și Edson Barbossa.

Kattar este foarte durabil și nu cred că Chickadze va scăpa repede de el, așa că mizez pe Peste 2,5 runde cotă 1,65 de la Betano, în timp ce pentru pariul cu risc asumat îți recomand Chickadze câștigă în ruda 3-4 cotă 6.00 de la Betano.

VIDEO / Max Holloway vs Calvin Kattar

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul