Clauza de publicitate

Acest site primeste compensatii pentru produsele sau serviciile pe care le obtii prin link-urile afisate.

Ponturi UFC Kattar vs Allen 30-10-2022

Ponturi UFC Kattar vs Allen 30-10-2022. Ca de obicei, analizăm două lupte, pentru fiecare, oferind câte două opțiuni de pariere, unde prima reprezintă pontul ”de siguranță”, iar cea de a doua pentru o valoare suplimentară. Sugestia noastră: folosește fiecare pont solist.
Kattar - Allen
October 30,2022
01:00

Ponturi MMA pentru UFC Kattar – Allen. Cine transmite și la ce oră

Săptămâna trecută UFC 280 ne-a adus profit pe toată linia, cu toate cele 4 ponturi, inclusiv cotă de 3.60, oferite corect (vezi AICI), iar în acest week-end avem alte oportunități la UFC Fight Night Kattar vs Allen.

Cine luptă, cum poți să vezi legal gala în România și costă?

Pariorii au 11 lupte, împărțite pe două carduri: 6 pe cardul preliminar și 5 pe cardul principal, incluzând și main event-ul, în direct, sâmbătă (29 octombrie 2022), de la ora 23:00 PM, toate pe platforma oficială, fightpass.com. Main Card-ul este transmis în direct de PRO Arena și Voyo.ro, duminică începând cu ora 01:00 AM.

Analiză Andrei Arlovski vs Marcos Rogério de Lima

Rareori am propus pariuri pentru lupte de pe cardul preliminar, însă aceasta este o situație specială, pentru că avem două nume mari.

În plus, Andrei Arlovski ne-a adus profit de-a lungul timpului aici la ponturi-bune.ro și cred că nu ne va dezamăgi nici acum.

Andrei Arlovski - Marcos Rogério de Lima

Rogerio Lima poate nu a fost niciodată campion mondial, nici la categoria supremă, nici la semi-grea, dar a luptat cu unele dintre cele mai dure nume din UFC, Strikeforce sau Shooto.

Lima e specializat la lupta în picioare și asta ne sprijină în direcția pe care o țintim.

Arlovski, fost campion mondial al greilor în UFC, s-a specializat în ultimii ani în victorii la limită, deținând de altfel și recordul de decizii (10).

Arlovski, 43 de ani, vine după 4 victorii consecutive la decizie și 6 succese din ultimele 7 lupte și continuă să plece cu șansa a doua ca și în cele mai recente 3 confruntări – o nouă oportunitate.

De accea, recomand Peste 2,5 runde de la Betano cotă 1.52 de la Betano(2 unități*) și pentru mai multă valoare îți recomand Victorie Arlovski cotă 2.90 de la Betano (1 unitate*).

Analiză main event Calvin Kattar vs Arnold Allen

Cu greu putea fi stabilit un main event mai echilibrat, cel puțin pe hârtie – dovadă și cotele pentru victorie, perfect egale.

Kattar este unul dintre cei mai durabili luptători din categoria Featherweight și niciodată nu a fost făcut KO sau TKO – a fost învins o singură dată înainte de limită, printr-un procedeu articular.

Calvin Kattar - Arnold Allen

Allen este deopotrivă de rezistent și polivalent – chiar cu o singură înfrângere în întreaga carieră (18-1).

Cum lupta este pregătită pentru 5 runde, o noutate pe Allen, cred că asta îl va face să fie și mai precaut – mă aștept la un război de durată.

De aceea, recomand peste 2,5 runde, cotă 1.40 de la Betano (5 unități*) iar pentru mai multă valoare îți recomand Meciul ajunge la capătul tuturor celor 5 runde , cotă 1.75 de la Betano (2 unități*).

(*împarte suma disponibilă în contul de pariere la 50 sau 100 și rezultatul va fi suma rezultată va reprezenta 1 unitate. Dacă ai 1000 RON / 50 = 20 RON per unitate)

VIDEO / Calvin Kattar vs Jeremy Stephens | FREE FIGHT | UFC Vegas 63

Joaca aceste ponturi la Betano cu 500 RON bonus.

Plasează pariul